Η τραγουδίστρια της ποπ και r n’ b Ριάνα, το νεαρό είδωλο Τζάστιν Μπίμπερ και ο ποπ σταρ Μπρούνο Μαρς θα τραγουδήσουν στην επίδειξη μόδας της Victoria’s Secret τον Δεκέμβριο.

Για την εκκεντρική 24χρονη τραγουδίστρια έγινε γνωστό ότι θα ερμηνεύσει δύο τραγούδια στο φαντασμαγορικό σόου του διάσημου οίκου εσωρούχων, ένα εκ των οποίων θα είναι το νέο της σιγκλ Diamonds.

Αλλοι σταρ της διεθνούς μουσική σκηνής που έχουν ανέβει στην πασαρέλα της Victoria’s Secret είναι οι Spice Girls, η Κέιτι Πέρι, ο Tζάστιν Τίμπερλέικ κ.α, ενώ πέρυσι το σόου έντυσαν μουσικά, μεταξύ άλλων, η Νίκι Μινάζ και ο Τζέι Ζ.

Νωρίτερα φέτος το νέο κατάστημα της γνωστής εταιρείας άνοιξε στο Λονδίνο στην Bond Street σε ένα τετραώροφο κτίριο όπου κανείς μπορεί να βρει την ευρύτατη γκάμα εσωρούχων της. Ειδικός χώρος, μάλιστα, έχει προβλεφθεί για VIP πελάτες όπου θα μπορούν να κάνουν την επιλογή των εσωρούχων που θα αγοράσουν πίνοντας σαμπάνια.

Το κατάστημα είναι γεμάτο από φωτογραφίες θρυλικών μοντέλων που έχουν αναδείξει τα εσώρουχα της Victoria’s Secret αλλά και ασπρόμαυρες φωτογραφίες των σόου υπογεγραμμένες από τοπ – μόντελ.