Τον «ανορθόδοξο» λόγο του Κλιντ ΄Ιστγουντ στο Συνέδριο των Δημοκρατικών όπου απηύθυνε σκληρή κριτική απέναντι από μια άδεια καρέκλα στον «αόρατο Μπάρακ Ομπάμα», έχουν επικρίνει πολλές διασημότητες μέσω σελίδων κοινωνικής δικτύωσης στο Internet.

«Ταπεινώθηκε…», ανέφερε για τον 82χρονο σκηνοθέτη και ηθοποιό η 50χρονη τηλεοπτική περσόνα και συγγραφέας, Σταρ Τζόουνς. Εν τω μεταξύ ο, ασιατικής καταγωγής, ηθοποιός και συγγραφέας, Τζορτζ Τάκεϊ, ανέφερε ότι -όπως ο «dirty Χάρι» έβγαλε λόγο τοποθετώντας με τη φαντασία του τον Μπάρακ Ομπάμα σε μια άδεια καρέκλα- εκείνος θα βγάλει λόγο απευθυνόμενος σε έναν υποθετικό Μιτ Ρόμνεϊ (να βρίσκεται σε ) ένα άδειο εργοστάσιο.

Ο 55χρονος ηθοποιός, σκηνοθέτης και παραγωγός, Ρομπ Ράινερ έκανε σκληρή κριτική στο λόγο του Κλιντ ΄Ιστγουντ. «Πιστεύω ότι ήταν αμήχανος … και κάπως αναιδής», είπε ο σκηνοθέτης του «Ζήτημα τιμής» («A few good men»). «Είμαι ένας μεγάλος θαυμαστής του Κλιντ αλλά… δεν συμφωνώ με όλο αυτό».

Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου, επίσης, ο ηθοποιός Καλ Πεν αντέδρασε επίσης στο λόγο του Κλιντ ΄Ιστγουντ ευχαριστώντας τον «αόρατο άνθρωπο στην καρέκλα» διότι, μεταξύ άλλων, εξολόθρευσε τον Οσάμα Μπιν Λάντεν και επέτρεψε το γάμο μεταξύ ομοφυλοφίλων.