Η πρώην-νταντά των παιδιών της Σάρον Στόουν κατέθεσε μήνυση κατά της βραβευμένης με όσκαρ ηθοποιού, στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες.

Η Ερλίντα Έλεμεν -με καταγωγή από τις Φιλιπίνες- που εργαζόταν στο σπίτι της ηθοποιού για περισσότερο από τέσσερα χρόνια και υπήρξε αρχί-νταντά των τριών παιδιών της, κατηγορεί την λαμπερή σταρ ότι της μιλούσε προσβλητικά συστηματικά.

Η πρώην νταντά ισχυρίζεται ότι η 54χρονη σταρ την προσέβαλε καθημερινά για την καταγωγή της, την προφορά της για τα ήθη και τα έθιμα του λαού της, ενώ δεν την άφηνε να μελετά την βίβλο, όχι μόνο μπροστά στα παιδιά, αλλά ούτε όταν βρισκόταν μόνη στο δωμάτιό της.

Ο βασικός ωστόσο λόγος της απόλυσής της -που πραγματοποιήθηκε πριν 15 μήνες- ήταν οικονομικός. Πιο συγκεκριμένα η Σάρον Στόουν απέλυσε την Ερλίντα Έλεμεν σύμφωνα με την αγωγή, όταν έμαθε ότι πληρωνόταν υπερωρίες.

Ο εκπρόσωπος τύπου της Σάρον Στόουν, Πολ Μπλοχ περιέγραψε την Ερλίντα Έλεμεν ως μια «δυσαρεστημένη υπάλληλο που προσπαθεί να βγάλει όσο πιο πολλά χρήματα μπορεί μετά την απόλυσή της» ενώ ισχυρίστηκε ότι πρόκειται για μια επιπόλαια αγωγή με παράλογες διεκδικήσεις. «Η Σάρον Στόουν θα δικαιωθεί πλήρως στο δικαστήριο» συμπλήρωσε.