Οι Κέιτ και Λόρα Μαλέβι δεν είναι απλά δύο αδερφές, αλλά δύο μοναδικές σχεδιάστριες που βρίσκονται πίσω από τον οίκο μόδας Rodarte, τον οποίο και ίδρυσαν το 2005. Πρόσφατα απέδειξαν ότι η μαεστρία τους δεν προορίζεται μόνο για τις πασαρέλες, αλλά και για το χώρο του θεάματος, καθώς δημιούργησαν τα πανέμορφα και αδιαμφισβήτητα αξέχαστα κοστούμια μπαλέτου που φοράει η Νάταλι Πόρτμαν στην ταινία «Black Swan».

Ηταν αναμενόμενο, λοιπόν, ο κόσμος της μόδας να ριγήσει από ανυπομονησία στην είδηση ότι το δημιουργικό και αχώριστο δίδυμο θα σχεδιάσει κοστούμια και για την όπερα «Don Giovanni», η οποία θα κάνει πρεμιέρα στις 26 Μαΐου, σε παραγωγή του Los Angeles Philharmonic.

Οι φωτογραφίες των πολυαναμενόμενων κοστουμιών είναι πλέον εδώ και χωρίς αμφιβολία έχουν πραγματικά εντυπωσιάσει. Τα σύνολα περιλαμβάνουν δημιουργίες για το κεφάλι, φορέματα και περούκες και οι σχεδιάστριες χρειάστηκαν πάνω από 130.000 κρύσταλλα Swarovski για την ολοκλήρωση τους. Είναι πραγματικά εντυπωσιακά και επιβλητικά, όπως άλλωστε αρμόζει και σε μία όπερα .