Οι δύο τους χωρίς τους υπόλοιπους συντελεστές ταξίδεψαν το Σαββατοκύριακο, οι Τζόνι Ντεπ και Τιμ Μπάρτον στην Ιαπωνική πρωτεύουσα για την προώθηση της νέας τους ταινίας «Dark Shadows».

Οι δύο συνεργάτες περπάτησαν το Σάββατο το βράδυ -12 Μαϊου- στο κόκκινο χαλί της πρεμιέρας της ταινίας, όπου πόζαραν για τους φωτογράφους και τους θαυμαστές τους, ενώ υπέγραψαν δεκάδες αυτόγραφα στους μικρούς και μεγάλους φίλους τους που είχαν συγκεντρωθεί για να δουν τους αγαπημένους σταρ από κοντά.

Την επόμενη μέρα Τζόνι Ντεπ και Τιμ Μπάρτον, έδωσαν συνέντευξη τύπου για το «Dark Shadows», το οποίο ως γνωστόν είναι βασισμένο στην ομότιτλη τηλεοπτική σειρά του 1970.

Η ταινία αφορά στον βρικόλακα Μπαρνάμπας και την οικογένειά του οι οποίοι αποφασίζουν να μετοικίσουν, από το Λίβερπουλ της Αγγλίας, στην Αμερική.

Ακόμα κι ένας ωκεανός, όμως, δεν είναι αρκετός, για να δραπετεύσουν από την κατάρα που καταδιώκει την οικογένεια τους. Δυο δεκαετίες μετά, ο Μπαρνάμπας (Τζόνι Ντεπ) έχει τον κόσμο στα πόδια του ή τουλάχιστον την πόλη του Κόλινσπορτ, στο Μέιν.

Άρχοντας της έπαυλης των Κόλινγουντ, ο Μπαρνάμπας είναι πλούσιος, πανίσχυρος και ένας ακαταμάχητος πλέιμποϊ μέχρι που κάνει το μεγάλο λάθος να ραγίσει την καρδιά της Αντζελίκ Μπουσάρ (Εύα Γκριν).

Μάγισσα, με κάθε σημασία της λέξης, η Αντζελίκ τον καταδικάζει σε μια μοίρα χειρότερη από τον θάνατο: τον μεταμορφώνει σε βρικόλακα και μετά τον θάβει ζωντανό.

Δυο αιώνες μετά, ο Μπαρνάμπας ελευθερώνεται κατά λάθος από τον τάφο του, και βγαίνει στο 1972, έναν κόσμο πολύ διαφορετικό από τον δικό του.

Στην Ελλάδα η ταινία «Dark Shadows» θα βγει στις αίθουσες στις 17 Μαϊου.