Ένα μεγάλο πάρτι με πλήθος τηλεοπτικών, και όχι μόνο, προσώπων, πραγματοποιήθηκε εχθές το βράδυ -Δευτέρα 30 Απριλίου- στοGotham Hall στη Νέα Υόρκη.

Ο λόγος για την λαμπερή εκδήλωση του αμερικάνικου δικτύου «Ε! entertainment» στο πλαίσιο της οποίας έγιναν τα αποκαλυπτήρια του καινούριου ονόματός του «E! Pop of culture», ενώ παράλληλα παρουσιάστηκε και το ανανεωμένο πρόγραμμά του.

Το καινούριο πρόγραμμα και το νέο logo του δημοφιλούς ψυχαγωγικού καναλιού θα κάνουν το ντεμπούτο τους στην αμερικάνικη τηλεόραση στις 9 Ιουλίου του 2012 με την πρεμιέρα της νέας μουσικής σειράς σε παραγωγή του Νίγκελ Λιθγκόε, «Opening Act».

Παρουσιαστές, δημοσιογράφοι, σχολιαστές, ηθοποιοί και ριάλιτι σταρ γνωστών σόου του εν λόγω καναλιού έδωσαν το παρών στην εκδήλωση.

Οι μεγάλες πρωταγωνίστριες της βραδιάς ήταν φυσικά οι δημοφιλείς αδελφές Καρντάσιαν -από το ριάλιτι σόου «Keeping Up With The Kardashians»-, Κιμ, Κλοε και Καρντάσιαν, τις οποίες συνόδευε η μητέρα και μάνατζερ τους Κρις Τζέρνερ.

Όπως έγινε γνωστό πριν λίγες ημέρες η οικογένεια Καρνάσιαν υπέγραψε ένα συμβόλαιο-ρεκόρ για ριάλιτι εκπομπή, αξίας $40 εκατομμυρίων δολαρίων προκειμένου να συνεχίσουν για τρεις ακόμη σεζόν το σόου που παρακολουθούν κατά μέσο όρο 3.000.000 τηλεθεατές.

Εξίσου εντυπωσιακή ήταν και η άφιξη της οικογένειας του Κλιντ Ίστγουντ, που αν και νεοαφιχθείσα στα ριάλιτι σόου μαγνήτισε τα φωτογραφικά φλας. Ο λόγος για την σύζυγο του διάσημου σκηνοθέτη και ηθοποιού Ντινα και τις δύο κόρες του Μόργκαν και Φραντσέσκα, οι οποίες συμμετέχουν στο νέο ριάλιτι σόου του E! με τίτλο «Mrs. Eastwood & Company».

Στους προσκεκλημένους της βραδιάς ήταν και η κεντρική παρουσιάστρια του «Fashion Police» Τζόαν Ρίβερς μαζί με την συνεργάτιδά της και μέλος του πάνελ της εν λόγω εκπομπής Κέλι Όσμπορν, η κωμικός Γουίτνεϊ Κάμινκγ από το σόου «Love You, Mean It with Whitney Cummings», ο παρουσιαστής Ράιαν Σίσκρεστ, ο Νίγκελ Λιθγκόε και οι αδελφοί Τζόνας από το μουσικό γκρουπ «The Jonas Brothers», που έχουν επίσης το δικό τους σόου στο κανάλι με τίτλο «Married To Jonas».

Να σημειώσουμε ότι ψυχαγωγικό κανάλι E! Entertainment προβάλλεται και στην Ελλάδα όλο το 24ωρο στη θέση 210 της ψηφιακής πλατφόρμας nova, και μεταδίδει εκπομπές, σόου, σειρές και όλα τα νέα του αστραφτερού κόσμου της showbiz.