Στην Υψηλή Ραπτική επιστρέφει δυναμικά η Ντονατέλα Βερσάτσε πραγματοποιώντας τον Ιούλιο δύο σόου στο ξενοδοχείο Ritz το οποίο είχε πάντα μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά της.

Εκεί έγινε η τελευταία επίδειξη μόδα του αδερφού της, Τζιάνι Βερσάτσε το 1997 λίγο πριν το θάνατό του, καθώς επίσης και οι παρουσιάσεις πολλών συλλογών υψηλής ραπτικής Atelier Versace.

Το ξενοδοχείο θα κλείσει στις 31 Ιουλίου για ολοκληρωτική ανακαίνιση -τα έργα θα διαρκέσουν περίπου 27 μήνες- και η Ιταλίδα σχεδιάστρια είναι ιδιαιτέρως ικανοποιημένη που θα καταφέρει να παρουσιάσει εκεί το νέο της σόου προτού το ξενοδοχείο «κατεβάσει ρολά».

«Είναι έντονη συναισθηματικά η επιστροφή μου στο Ritz… Εκεί όπου μοιράστηκα τόσες πολλές σημαντικές στιγμές με τον αδερφό μου. Το κλείσιμο του Ritz στο Παρίσι αντιπροσωπεύει το τέλος μιας εποχής αλλά και την αρχή μιας άλλης… Έτσι το να μπορέσουμε να παρουσιάσουμε εκεί τη συλλογή Atelier Versace μια τελευταία φορά θα είναι ένα αξιομνημόνευτο ορόσημο», ανέφερε η ίδια στη Women’s Wear Dail.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Ντονατέλα Βερσάτσε έκανε την επανεμφάνισή της στο Paris Haute Couture για την άνοιξη-καλοκαίρι 2012 τον περασμένο Γενάρη, έπειτα από απουσία οκτώ χρόνων, ανοίγοντας μάλιστα με το σόου της την εν λόγω εβδομάδα μόδας.