Η Κέιτι Χολμς είναι το πρόσωπο της νέας κολεξιόν του Αμερικανού σχεδιαστή Τόμι Χίλφιγκερ. Η 34χρονη ηθοποιός συνεργάζεται με το διάσημο μόδιστρο για να προβάλλει την συλλογή του «The Promise Collection» για φιλανθρωπικό σκοπό.

Πιο συγκεκριμένα η εν λόγω σειρά αποτελεί μέρος της δράσης του Χίλφιγκερ ως ηγέτη της παγκόσμιας κοινωφελούς οργάνωσης «Millennium Development Goal».

Η «The Promise Collection» που περιλαμβάνει κομμάτια τα οποία είτε έχουν παραχθεί στην Αφρική, είτε έχουν δημιουργηθεί με υλικά τοπικής προέλευσης, «παντρεύει» το κλασικό στιλ του Τόμι Χίλφιγκερ με μια φωτεινή παλέτα από έντονα αφρικανικά μοτίβα.

Όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις αυτής της συλλογής -που θα διατίθεται διεθνώς από τα καταστήματα Tommy Hilfiger, καθώς επίσης και on line από τα τέλη Απριλίου- θα δοθούν στον κοινωφελή οργανισμό Millennium Promise ο οποίος στηρίζει τους στόχους της Millennium Development Goal.

Ο Χίλφιγκερ έχει ήδη επισκεφθεί την περιοχή Ruhiira που βρίσκεται στην νοτιοδυτική Ουγκάντα προκειμένου να δει το αποτέλεσμα της δωρεάς δύο εκατομμυρίων δολαρίων που έκανε το 2010, ενώ και η Κέιτι Χολμς επισκέφθηκε την περιοχή ως πρόσωπο της καμπάνιας.

Η καμπάνια θα επικεντρωθεί στις γυναίκες και θα αφορά στο θέμα της ισότητας στην εργασία, την προστασία των μητέρων και το δικαίωμά τους στην εκπαίδευση σε κάθε γωνιά του πλανήτη.