Βρείτε την βαθμολογία σας

1.
Α. (3), Β. (2), Γ. (0), Δ. (1)

2.
Α. (2), Β. (3), Γ. (1), Δ. (0)

3.
Α. (3), Β. (1), Γ. (2), Δ. (0)

4.
Α. (0), Β. (2), Γ. (1), Δ.( 3)

5.
Α. (3), Β. (0), Γ. (1), Δ. (2)

6.
Α. (0), Β. (2), Γ. (1), Δ. (3)

7.
Α. (1), Β. (2), Γ.( 3), Δ. (0)

8.
Α. (3), Β. (2), Γ. (1), Δ. (0)

9.
Α. (3), Β. (2), Γ. (0), Δ. (1)

Τα αποτελέσματα

Αν συγκεντρώσατε

Από 22 έως 27 βαθμούς: Το σπίτι σας είναι αναμφισβήτητα ο παράδεισός σας. Έχετε έμφυτη αίσθηση του φενγκ σούι και γνωρίζεται πώς να εισπράττετε την καλή ενέργεια που αποπνέει ο προσωπικός σας χώρος. Ίσως χρειάζεται να κάνετε μόνο κάποιες μικρές αλλαγές για να προσθέσετε λίγη ακόμη θετική ενέργεια στη ζωή σας και να πραγματοποιήσετε ακόμη και τους πιο δύσκολους στόχους σας.

Από 14 έως 21 βαθμούς: Το σπίτι σας έχει καλές βάσεις φενγκ σούι, αλλά και κάποιες βασικές αδυναμίες που μπορεί να επηρεάζουν αρνητικά εσάς και την οικογένειά σας. Το μόνο που χρειάζεται είναι να κάνετε συγκεκριμένες αλλαγές και προσθήκες -που θα σας υποδείξει κάποιος ειδικός- έτσι ώστε να νικήσετε την λιγοστή κακή ενέργεια και να απελευθερώσετε την καλή.

Από 6 έως 13 βαθμούς: Υπάρχουν αρκετές προβληματικές γωνιές, όσον αφορά στο φενγκ σούι, στο σπίτι σας που είναι μάλλον δύσκολο να διορθωθούν χωρίς την βοήθεια ειδικού. Αν θέλετε λίγη καλή ενέργεια στο σπίτι σας χρειάζονται δραστικές αλλαγές και καλό είναι να τις κάνετε όσο το δυνατόν συντομότερα.

Κάτω από 6 βαθμούς: Έχετε σκεφτεί το ενδεχόμενο να μετακομίσετε; Αν όχι, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να το κάνετε. Δυστυχώς τόσο το εσωτερικό του σπιτιού σας όσο και ο χώρος γύρω από αυτό δεν είναι καλοί… αγωγοί θετικής ενέργειας. Αν έχετε την υπομονή να προχωρήσετε σε δραστικές αλλαγές –θα συνιστούσαμε με την βοήθεια ενός ειδικού- κάντε το. Διαφορετικά ψάξτε για το επόμενο σπίτι σας.