Το Vanity Fair, η Juicy Couture και η Σάιλεν Γούντλεϊ, ένωσαν τις δυνάμεις για καλό σκοπό.

Το γνωστό αμερικάνικο περιοδικό, η γνωστή εταιρεία ρούχων και αξεσουάρ και η νεαρή ηθοποιός διοργάνωσαν ένα λαμπερό φιλανθρωπικό γκαλά που πραγματοποιήθηκε εχθές βράδυ -Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου- στο Λος Άντζελες.

Ο λόγος για τον εορτασμό της 20ής επετείου του θεσμού «Vanities» που έγινε σταSiren Studios, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό «All It Takes».

Να σημειώσουμε ότι τις δύο τελευταίες δεκαετίες το γνωστό αμερικάνικο περιοδικό αφιερώνει την πρώτη του σελίδα -η οποία λειτουργεί σαν δεύτερο εξώφυλλο- σε έναν λαμπερό ταλέντο της νέας γενιάς ηθοποιών. Μέσα από αυτό το πρότζεκτ που ονομάζεται«Vanities» έχουν αναδειχθεί σημαντικοί καλλιτέχνες, πολλοί από τους οποίους έδωσαν το παρών στην εκδήλωση.

Όσον αφορά στο «All It Takes», να αναφέρουμε ότι έχει ιδρυθεί το 2010 από την Σάιλεν Γούντλεϊ και την μητέρα της Λόρι και επικεντρώνεται στην στην περιβαλλοντική ακεραιότητα, στην ενίσχυση της αισιοδοξίας των νέων, την ευαισθητοποίηση σε θέματα υγείας, ενώ ταυτόχρονα στόχος της είναι να προσφέρει τα μέσα, τις ευκαιρίες, και την εκπαίδευση που απαιτούνται για μια ουσιαστική αλλαγή.

Από την μεριά της η Λι Ανν Νελζ, πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος του δημιουργικού τμήματος της Juicy Couture δήλωσε ενθουσιασμένη με αυτή τους την συνεργασία.

«Μας χαροποιεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι θα συνεργαστούμε με το Vanity Fair και την Σάιλεν Γούντλεϊ, στηρίζοντας τους σκοπούς του «All It Takes» και γιορτάζοντας τα ταλέντα του «Vanities» που ανακαλύφθηκαν όλα αυτά τα χρόνια» υπογράμμισε η Λι Ανν Νελζ.

Όσο για τις λαμπερές προσκεκλημένες ήταν ένας συνδυασμός φανατικών υποστηρικτών του «All It Takes» αλλά και ταλαντούχων ηθοποιών που αναδείχτηκαν μέσα από το «Vanities».