Ένα μήνα μετά την γέννηση της κόρης του -που σύμφωνα με τα λεγόμενά του ήταν από τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής του- ο Τζέι Ζ έζησε άλλη μια μεγάλη εμπειρία.

Εχθές το βράδυ -Δευτέρα 6 Ιανουαρίου- έγινε ο δεύτερος ράπερ που εμφανίστηκε στη σκηνή του Κάρνεγκι Χολ, στην ιστορία της πιο διάσημης αίθουσας συναυλιών του κόσμου.

Να αναφέρουμε ότι ο πρώτος μουσικός της χιπ-χοπ που είχε τραγουδήσει στο Κάρνεγκι Χολ ήταν ο Γουίκλιφ Τζιν το 2001 μαζί με τους Γουίτνεϊ Χιούστον, Έρικ Κλάπτον και Στίβι Γουόντερ.

Ο σύζυγος της Μπιγιονσέ ερμήνευσε παλιές και νέες επιτυχίες του και καταχειροκροτήθηκε από το κοινό των 2.800 φαν του, ενώ μαζί του στην εν λόγω συναυλία -που σημειωτέων είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα- ανέβηκαν επίσης η Αλίσια Κις και ο Νας.

Φυσικά από το πλάι του Τζέι Ζ δεν θα μπορούσε να λείπει η σύζυγός του Μπιγιονσέ, η οποία έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνισή της μετά την πρόσφατη γέννηση της κόρης της Μπλου Άιβι.

Αν και η μικρή έκλεισε μόλις ένα μήνα ζωής, η διάσημη μητέρα της ήταν πιο εντυπωσιακή και καλλίγραμμη από ποτέ. Φορώντας ένα κατακόκκινο εφαρμοστό φόρεμα Alice by Temperley που αναδείκνυε τις θηλυκές της καμπύλες και ψηλοτάκουνες γόβες Christian Louboutin μαγνήτισε τα φλας των φωτογράφων κατά την άφιξή της στο Κάρνεγκι Χολ.

Τα έσοδα από την συναυλία θα διατεθούν στο ίδρυμα του Τζέι Ζ «The Shawn Carter Foundation» και στην οργάνωση «United Way of New York City» που στηρίζει τους φτωχούς της Νέας Υόρκης.