Δύο πράγματα είναι σίγουρα για τον σχεδιαστή της Chanel, Karl Lagerferd: ότι είναι ιδιοφυΐα της μόδας, αλλά και εξαιρετικά εκκεντρικός. Το πρώτο αποδεικνύεται με τις εξαιρετικά πετυχημένες κολεξιόν του, αν και τον τελευταίο καιρό είναι αλήθεια πως έχει βάλει την υπογραφή του σε κάθε λογής αντικείμενο, όπως καλλυντικά και μπρελόκ. Το δεύτερο είναι προφανές όχι μόνο από την εμφάνιση του, τα μαύρα δηλαδή γυαλιά, την κοτσίδα και το ντύσιμο του δανδή, αλλά και από τις περίεργες δηλώσεις του.

Ο Κάιζερ, όπως τον αποκαλούν, ίσως όμως να ξεπέρασε και τον συνήθως ιδιαίτερο εαυτό του με τις τελευταίες του τοποθετήσεις για την εφημερίδα Metro του Παρισιού επάνω σε ποικίλα θέματα, όπως το βάρος της Adele, τον Obama και την ελληνική οικονομική κρίση. Θα μπορούσε κανείς να πει πως είναι επώδυνα ειλικρινείς, προσβλητικές ή και χωρίς νόημα. Ας δούμε αυτές που δημιούργησαν τις περισσότερες αντιδράσεις.

Για τις Adele και Lana Del Rey

Η Adele είναι το ζήτημα αυτή τη στιγμή. Είναι αρκετά χοντρή, αλλά έχει ένα όμορφο πρόσωπο και μια θεϊκή φωνή. Η Lana Del Rey δεν είναι καθόλου κακή. Είναι όμορφη στις φωτογραφίες. Είναι ένα κατασκεύασμα λόγω των πλαστικών; Δεν είναι και η μόνη με πλαστικές.

Για τις γυναίκες από Ρωσία

Αν ήμουν μια γυναίκα στη Ρωσία θα ήμουν σίγουρα ομοφυλόφιλη, γιατί οι άνδρες εκεί είναι πολύ άσχημοι.

Για την επανεκλογή του προέδρου των ΗΠΑ, Barack Obama

Ναι, αξίζει να επανεκλεγεί, ιδιαίτερα κυρίως της γυναίκας του, Michelle Obama. Είμαι μεγάλος οπαδός της και πιστεύω ότι το πρόσωπο της είναι μαγικό. Αυτός δεν θα ήταν εκεί χωρίς αυτήν. Θέλω να νικήσει κυρίως εξαιτίας της, αλλά και επειδή δεν υπάρχει και τίποτα καλύτερο.

Για την ελληνική οικονομική κρίση

Οι Έλληνες πρέπει να δουλέψουν για μία καθαρότερη εικόνα. Είναι ένα μεγάλο πρόβλημα, γιατί έχουν την φήμη ότι είναι τόσο διεφθαρμένοι. Δεν μπορείς να είσαι σίγουρος ότι τα λεφτά θα πάνε εκεί που πρέπει. Πρέπει να κτίσουν εμπιστοσύνη και αυτό χρειάζεται επίσης χρόνο. Κανείς δεν θέλει να εξαφανιστεί η Ελλάδα, αλλά έχουν πολύ αηδιαστικές συνήθειες – όπως και στην Ιταλία.