Μετά τον χωρισμό τηςστις αρχές του 2011 από τον επί δύο έτη σύζυγό της, τον Καναδό ηθοποιό Ράιαν Ρέινολντς και την σύντομη σχέση της με τον Σον Πεν, η Σκάρλετ Γιόχανσον φαίνεται πως βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο νεαρού διαφημιστή από τη Νέα Υόρκη.

Η 27χρονη ηθοποιός εθεάθη να περπατά στο Μανχάταν χαμογελαστή και ιδιαίτερα χαρούμενη χέρι χέρι με τον Νέιτ Νέιλορ -ο οποίος εργάζεται ως στέλεχος σε γνωστή διαφημιστική εταιρείας-, χωρίς να προσπαθεί να κρυφτεί.

«Η σχέση τους προχωράει αργά και σταθερά και την κρατούν σε χαμηλούς τόνους. Αντίθετα με τους προηγούμενους συντρόφους της, ο Νέιτ Νέιλορ δεν είναι στα φώτα της δημοσιότητας και αυτό αρέσει πολύ στην Σκάρλετ» αναφέρει ανώνυμη πηγή στην ιστοσελίδα RadarOnline.

Και προσθέτει: «Ο Νέιτ είναι συλλέκτης έργων τέχνης και έχει πολλούς φίλους από τον κόσμο της Τέχνης. Οι δύο τους απολαμβάνουν τα δείπνα τους σε ωραία εστιατόρια της Νέας Υόρκης μόνοι ή με φίλους, ενώ έχουν γευματίσει αρκετές φορές με τον φωτογράφο μόδας Τέρι Ρίτσαρντσον. Ο Νέιτ δεν εντυπωσιάζεται από την επωνυμία της Σκάρλετ… Έχουν μια αληθινή επαφή».

Φαίνεται πως το νεαρό ζευγάρι θέλει να προχωρήσει αργά και σταθερά, ωστόσο ο έρωτάς τους δεν κρύβεται καθώς όπως λένε στενά φιλικά τους πρόσωπα δεν μπορούν να μείνουν ο ένας μακριά από τον άλλον για πολύ. «Βρίσκονται σχεδόν τέσσερις-πέντε φορές την εβδομάδα!»