Ο 80χρονος Γουίλιαμ Σάτνερ επιστρέφει εκεί που πρωτοεμφανίστηκε -στο Μπρόντγουεϊ.

Ο ηθοποιός, μουσικός, αφηγητής και συγγραφέας, που όλοι θυμόμαστε ως Κάπτεν Τζέιμς Κερκ από το Star Trek, θα πρωταγωνιστήσει στο one-man show με τίτλο «Shatner’s World: We Just Live in It», σύμφωνα με την βρετανική Telegraph.

Η εν λόγω παράσταση θα ανέβει στις 14 Φεβρουαρίου στο Music Box Theatre και θα διαρκέσει μέχρι τις 4 Μαρτίου.

«Μέσα από την δίωρη αυτή παράσταση, το κοινό θα κάνει ένα ταξίδι στην ζωή και την καριέρα του Σάτνερ, από τις σαιξπηρικές ερμηνείες του στο σανίδι τις εξαιρετικές αφηγήσεις του και την μεταμόρφωσή του σε διεθνές είδωλο», αναφέρουν σε επίσημη ανακοίνωσή τους οι παραγωγοί της παράστασης.

Αξίζει να σημειώσουμε ο Καναδός καλλιτέχνης είχε εμφανιστεί τελευταία φορά στο Μπρόντγουεϊ το 1961 με το «A Shot in the Dark», ενώ έχει κερδίσει δύο βραβεία Έμμι για τους ρόλους του στα «The Practice» και «Boston Legal», ενώ για το δεύτερο έχει βραβευθεί και με Χρυσή Σφαίρα.

Επίσης έχει κάνει αρκετές guest εμφανίσεις σε τηλεοπτικές σειρές συμπεριλαμβανομένων και των «The Twilight Zone» και «The Man From U.N.C.L.E», αλλά η σειρά που του χάρισε την μεγάλη επιτυχία δεν ήταν άλλη από το Star Trek το 1966, στην οποία είχε τον πρωταγωνιστικό ρόλο.