Φαίνεται πως ο πιο σέξι άντρας του 2011 -σύμφωνα με έρευνα γνωστού αμερικάνικου περιοδικού- και η νεαρή ηθοποιός Ζόε Σαλντάνα είναι το νέο καυτό ζευγάρι του Χόλιγουντ.

Αν και πριν λίγο καιρό ο εκπρόσωπος της Κολομβιανής ηθοποιού είχε αρνηθεί τις φήμες για την σχέση της με τον Μπράντλεϊ Κούπερ, ωστόσο πηγή από το στενό φιλικό τους περιβάλλον επιβεβαίωσε το γεγονός στην ιστοσελίδα του E!, ενώ οι πρώτες φωτογραφίες που τους δείχνουν να κυκλοφορούν πιασμένοι χέρι-χέρι έχουν ήδη κυκλοφορήσει.

Ο Μπράντλεϊ Κούπερ -που τον τελευταίο χρόνο υπήρξε ζευγάρι με τις Σκάρλετ Γιόχανσον, Τζένιφερ Λόπεζ και Μέλανι Λορέν- και η 33χρονη ηθοποιός -που στο τέλος του περασμένου μήνα αποκάλυψε πως έχει χωρίσει από τον επί 11 χρόνια σύντροφό της Κιθ Μπρίτον- σχεδιάζουν να περάσουν μαζί τις γιορτές σε χειμερινό θέρετρο, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Το ζευγάρι είναι μαζί τον τελευταίο μήνα, ενώ σύντομα θα τους δούμε και ως κινηματογραφικό ζευγάρι στην ταινία «The Words», η οποία αναμένεται να βγει στις αίθουσες το 2012.