Η γιορτή για την επέτειο των 50 χρόνων της boutique Bettina επισφραγίστηκε με μια νέα συνεργασία. Η γνωστή σχεδιάστρια, ΄Ελενα Σύρακα, παρουσίασε τις σειρές κοσμημάτων «Idols», «Demi-Gods», «Protect me», «Charmed Life» και «i-dentity», καθώς και μια νέα σειρά δημιουργιών ειδικά σχεδιασμένων για τη Bettina με μια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στους χώρους του καταστήματος επί της οδού Αναγνωστοπούλου.

Τι κοσμήματα συμπεριλαμβάνει η καινούργια σειρά; «Δούλεψα δημιουργώντας χειροποίητα μεγάλα κοσμήματα με μαύρο επιπλατίνωμα προσθέτοντας διαμάντια κι άλλες πέτρες», μας λέει η ΄Ελενα Σύρακα.

Και προσθέτει: «Η δουλειά για τη δημιουργία της νέας σειράς κράτησε περίπου δύο μήνες και το αποτέλεσμά της καθρεφτίζεται σε εντυπωσιακές δημιουργίες που μπορεί να τις αποκτήσει κανείς από 100 μέχρι 6.000 ευρώ».

Η γιορτινή ατμόσφαιρα της εκδήλωσης έδωσε μια νότα αισιοδοξίας στο ταλαιπωρημένο κέντρο της Αθήνας. Εκεί παρέλασαν εκπρόσωποι του επιχειρηματικού, του καλλιτεχνικού και του σχεδιαστικού χώρου.

Τα κοσμήματα της Έλενας Σύρακα θα μπορεί πλέον το κοινό να τα βρει και στη Βεttina.