Νέος πρόεδρος της Marfin Popular o Μιχάλης Σαρρής

Τον πρώην υπουργό Οικονομικών της Κύπρου κ. Μιχάλη Σαρρή εξέλεξε το διοικητικό συμβούλιο της Marfin Popular Bank στη θέση του μη εκτελεστικού προέδρου της.

Τον πρώην υπουργό Οικονομικών της Κύπρου κ. Μιχάλη Σαρρή εξέλεξε το διοικητικό συμβούλιο της Marfin Popular Bank στη θέση του μη εκτελεστικού προέδρου της.

Συγκεκριμένα, μετά από πρόταση του σημερινού μη εκτελεστικού προέδρου κ. Κωνσταντίνου Μυλωνά, το διοικητικό συμβούλιο της τράπεζας εξέλεξε τον κ. Σαρρή ως αντικαταστάτη του από την 1η Ιανουαρίου 2012.

Από την ίδια θέση είχε παραιτηθεί πρόσφατα ο κ. Ανδρέας Βγενόπουλος.

Το διοικητικό συμβούλιο εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες προς τον κ. Μυλωνά «για τις πολύτιμες υπηρεσίες που πρόσφερε και συνεχίζει να προσφέρει προς τον Όμιλο της Marfin Popular Bank».

Επιπλέον, εκλέχθηκε ως μη εκτελεστικό μέλος του διοικητικού συμβουλίου ο κ. Κρις Παύλου.

Η πλήρης σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου και των Επιτροπών του θα αποφασισθεί σε προσεχή συνεδρία του εντός των επόμενων ημερών.

Εξάλλου, μετά από αίτημα του μετόχου «Marfin Investment Group», συγκλήθηκε Έκτακτη Γενική Συνέλευση για τις 8 Φεβρουαρίου, 2012 με θέματα: (α) Παύση των Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και (β) Εκλογή Μελών Διοικητικού Συμβουλίου.

Επίσης, στην ίδια Γενική Συνέλευση το Διοικητικό Συμβούλιο θα υποβάλει και θέματα ανακεφαλαιοποίησης της τράπεζας.

Υπενθυμίζεται ότι τα τελευταία στρες τεστ έδειξαν κεφαλαιακό έλλειμμα ύψους 1,97 δισ. ευρώ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk