Πορνογραφία

Εμείς μέσα παίζουμε… άσε να μη το πω… ενώ έξω μας περιμένει η απόλυτη καταστροφή. Εικονική Οικονομία. Εικονική Δημοσιογραφία. Εικονική Πολιτική. Ας τα πάρουμε από την αρχή. Γιατί ο Γιώργος, από τον περασμένο Ιούνιο, επιθυμούσε με τον Αντώνη να συνεργαστεί; Ατσαλα; Ατσαλα. Αλλά γιατί; Επειδή δεν ήθελε να κουβαλάει μαζί του μια ατομική βόμβα. Επικών διαστάσεων αντιλαϊκή.

Πορνογραφία | tovima.gr

Εμείς μέσα παίζουμε… άσε να μη το πω… ενώ έξω μας περιμένει η απόλυτη καταστροφή. Εικονική Οικονομία. Εικονική Δημοσιογραφία. Εικονική Πολιτική. Ας τα πάρουμε από την αρχή. Γιατί ο Γιώργος, από τον περασμένο Ιούνιο, επιθυμούσε με τον Αντώνη να συνεργαστεί; Ατσαλα; Ατσαλα. Αλλά γιατί; Επειδή δεν ήθελε να κουβαλάει μαζί του μια ατομική βόμβα. Επικών διαστάσεων αντιλαϊκή. Για τα μέτρα δηλαδή. Αυτά από το Μεσοπρόθεσμο και όσα έρχονται μαζί. Και γιατί ο ίδιος Γιώργος αμόλησε Δημοψήφισμα, ταρακουνώντας συθέμελα το οικοδόμημα Ελλάδας ακόμα και Αμερικής; Μα επειδή η Δανειακή Σύμβαση συνοδεύεται από τέτοιους εφαρμοστικούς νόμους και κανόνες που θα κάνουν ακόμα και τον πιο φανατικό ινδό φακίρη να πέσει σε αθεράπευτη ταραχή. Γι’ αυτό. Ετσι κατάφερε να σύρει τη Νέα Δημοκρατία σε μια συνεργασία δικομματική. Οχι μόνο εγώ αλλά κι εσύ. Θα το λουστούμε και θα λερωθούμε, ως πρωταγωνιστές μιας πορνογραφίας σαδομαζοχιστικής. Επειδή, αγαπητέ, καμία τράπεζα και κανένας δανειστής, χωρίς αντάλλαγμα ούτε δραχμή. Τα 240 plus το κούρεμα των εκατό δισεκατομμυρίων euros, στην πράξη θα καταλήξουν ως εξής: Μισές συντάξεις, μισοί μισθοί, στο 30% η ανεργία, στο μισό η αξία της ακίνητης περιουσίας, στο μισό το σύμπαν. Ως εκ τούτου – εδώ είστε και εδώ είμαι – η χώρα θα μοιάζει με φαντασία εφιαλτική. Κόστος ζωής Λονδίνου με αμοιβές Βουλγαρίας. Ετσι θα πληρωθεί η βίαιη ενσωμάτωσή μας στην σκληρή οικονομία την ευρωπαϊκή. Αυτό είναι που δεν ομολογούσαν στα ατελείωτα talk-shows των καναλιών και των ραδιοφωνικών σταθμών. Αυτό κουκούλωσαν. Αυτό είναι που το έκαναν γαργάρα. Αυτή η ουσία. Με απλά λόγια ακόμα και τώρα κοροϊδεύουμε συλλογικά την ελληνική κοινωνία. Τι θα έπρεπε να γίνει σε μια στοιχειωδώς σωστή Δημοκρατία; Μα φυσικά να διατυπωθεί σε όλο το εύρος και το βάθος η απόλυτη αλήθεια. Θέλουμε Ευρωζώνη; Ωραία. Τότε να ξέρεις θα πονέσεις, θα φτωχύνεις και μπορεί ακόμα να πεινάσεις. Πάει, τέλειωσε. Αυτό και όχι το ονόματα του πρωθυπουργού και των μελών του υπουργικού συμβουλίου το μοναδικό διακύβευμα μιας κρίσης μοναδικής. Επομένως, τρία τα συμπεράσματα: Πρώτο, τα απόλυτα αφεντικά της χώρας οι Μερκoζί. Πάει, τέλειωσε το αφήγημα μιας ανεξάρτητης και εθνικά περήφανης Ελλάδας. Δεύτερο, έρχεται χειμώνας με πολικές θερμοκρασίες. Και τρίτο είναι ζήτημα χρόνου να βγούμε ή να μας βγάλουν από την Ευρωζώνη. Η βόμβα που θα κληρονομήσει ο Αντώνης Σαμαράς, αν μέχρι τις εκλογές, η χώρα ακόμα θα «υπάρχει», θα είναι ικανή να εξαφανίσει μαζί Χιροσίμα και Ναγκασάκι. Οπως λέει και το μελαγχολικό άσμα της Βέρα Λιν στην αριστουργηματική μακάβρια ιστορία του Στάνλεϊ Κιούμπρικ «SOS Πεντάγωνο καλεί Μόσχα» «We’ ll Meet Again/ Don’t Know Where, don’t Know When»!

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Γνώμες
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Τα gatherings δημιουργούν χαμό! Η αλήθεια είναι ότι παρακολουθούμε με απορία και σκεπτικισμό (χρειάζεται μεγάλη προσοχή, δεν τελειώσαμε με τον κορωνοϊό) όλο αυτό... ΣΙΒΥΛΑ |
Helios Kiosk