Σε κρίσιμη κατάσταση και διασωληνωμένο νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Παίδων, το 5χρονο αγοράκι που, μαζί με την οικογένειά του, παρασύρθηκε από ΙΧ το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης (1/5) στην οδό Πειραιώς.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, πιο ελαφρά τραυματίστηκαν τα δύο αδέλφια του, 10 και 8 ετών, τα οποία νοσηλεύονται και αυτά στο Παίδων ενώ δεν διατρέχει κίνδυνο ούτε η 33χρονη μητέρα των παιδιών ούτε η 53χρονη γιαγιά. Όπως έγινε γνωστό και οι δύο γυναίκες νοσηλεύονται στον Ερυθρό Σταυρό με κατάγματα στα πόδια.

Όλοι τους φαίνεται πως επιχειρούσαν να διασχΟ 26χρονος οδηγός του οχήματος παραπέμφθηκε με την κατηγορία της πρόκλησης ατυχήματος από αμέλεια.

Το χρονικό

Όσον αφορά τα αίτια του ατυχήματος, φαίνεται ο 26χρονος οδηγός να κινούταν επί της οδού Πειραιώς και κάποια στιγμή ενδεχομένως να υπήρξε εμπλοκή και δεύτερου ΙΧ αυτοκινήτου, το οποίο μάλλον έκοψε την ορατότητα του οδηγού, σύμφωνα με την κατάθεση του 26χρονου στους αστυνομικούς της Τροχαίας, οι οποίοι τον συνέλαβαν.ίσουν τον δρόμο, σε σημείο χωρίς φανάρι και διάβαση.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ο 26χρονος οδηγός του αυτοκινήτου μεταφέρθηκε το πρωί της Μ. Τετάρτης (2/5) ενώπιον του εισαγγελέα Πειραιά, οποίος τον άφησε ελεύθερο. Η αστυνομία εξετάζει το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας, που θα δείξουν το τι ακριβώς συνέβη και είχαμε αυτή την παράθεση των πέντε πεζών σε ένα πολυσύχναστο σημείο στην οδό Πειραιώς.