Εκατοντάδες φίλαθλοι του Ολυμπιακού βρέθηκαν σήμερα το πρωί στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και αποθέωσαν την αποστολή του Ολυμπιακού που επέστρεψε θριαμβεύτρια λίγο μετά τις 07:00 από την Αγγλία.

Ο Ολυμπιακός, σε μία μαγική βραδιά στο Μπέρμιγχαμ, υπέταξε με σκορ 4-2 την Άστον Βίλα στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό στο Conference League και δημιούργησε δεδομένα πρόκρισης στον τελικό που θα φιλοξενηθεί στις 29 Μαίου στην Opap Arena στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Να σημειωθεί ότι αυτή ήταν η πρώτη ήττα της Άστον Βιλα στην Ευρώπη στο γήπεδό της την τρέχουσα σεζόν, μετρώντας έως χθες έξι νίκες στο «Villa Park» σε ισάριθμους αγώνες, συμπεριλαμβανομένων των προκριματικών, ενώ ήταν η τέταρτη επιτυχία του Ολυμπιακού σε 21 επισκέψεις στην Αγγλία (1 ισοπαλία και 16 ήττες).

Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού, οι οποίοι βρέθηκαν για μία ακόμα φορά φέτος στο αεροδρόμιο για να υποδεχθούν και να αποθεώσουν τους παίκτες και τον προπονητή του Ολυμπιακού, έστησαν ένα νέο «πάρτι» ζητώντας τον ευρωπαϊκό τίτλο.

Η ρεβάνς με την Άστον Βίλα είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Πέμπτη (9/5) στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης».

Τον έτερο ημιτελικό η Φιορεντίνα κέρδισε στις καθυστερήσεις 3-2 την Μπριζ στη Φλωρεντία. Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν στη Μπριζ μία ημέρα νωρίτερα (8/2).