Ο πιο διάσημος εργένης του Χόλιγουντ επιβεβαίωσε τη νέα του σχέση.

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ και η καινούρια αγαπημένη του Στέισι Κέιμπλερ εμφανίστηκαν μαζί χθες βράδυ -Κυριακή 16 Οκτωβρίου- στην πρεμιέρα της νέας ταινίας του πρώτου «The Descendants» στη Νέα Υόρκη.

Ο ηθοποιός και η πρώην αθλήτρια της πάλης περπάτησαν στο κόκκινο χαλί πιασμένοι χέρι-χέρι σε μια ειδική προβολή στο πλαίσιο του 49ου Κινηματογραφικού Φεστιβάλ της Νέας Υόρκης που πραγματοποιήθηκε στο Lincoln Center.

Ο 50χρονος σταρ δεν άφησε ούτε λεπτό την 32χρονη σύντροφό του και την είχε συνέχεια δίπλα του προς μεγάλη χαρά των φωτογράφων, που δεν σταμάτησαν λεπτό να τους απαθανατίζουν.

Οι πρώτες φήμες για την νέα σχέση του πρωταγωνιστή και σκηνοθέτη του «The Ides of March» ξεκίνησαν τον Αύγουστο, λίγες ημέρες αφότου ανακοίνωσε τον χωρισμό του από την πρώην αγαπημένη του Ελιζαμπέτα Κανάλις.

Πρόσφατα ο Κλούνεϊ και η Κέιμπλερ εθεάθησαν -και φυσικά απαθανατίστηκαν- στο Cabo San Lucas στο Μεξικό σε ρομαντικό ταξίδι. Το ζευγάρι έμεινε στο πολυτελές θέρετρο «Puffy Taco Resort & Casino» που ανήκει στον παρουσιαστή και τηλεοπτικό παραγωγό Ράιαν Σίκρεστ και στον Στίβεν Τάιλερ των Aerosmith.