Στην πρώτη του επαφή με τα φώτα της δημοσιότητας, ο μεγαλύτερος γιος του Μάικλ Τζάκσον, Πρινς Μάικλ, θα ταξιδέψει στο Βερολίνο για μια δημοπρασία που θα πραγματοποιηθεί στις 10 Νοεμβρίου προκειμένου να ενισχύσει ένα σκοπό που ήταν στις προτεραιότητες του πατέρα του: να βοηθήσει παιδιά που έχουν ανάγκη.

Ο 14χρονος γιος του Μάικλ Τζάκσον θα βρεθεί εκεί προκειμένου να παραστεί στη δημοπρασία χειρόγραφης σύνθεσης του τραγουδιού «Bad».

«Όλα τα έσοδα από τη δημοπρασία θα πάνε στο ΄Ιδρυμα «Tribute to Bambi» που υποστηρίζει σωματεία στη Γερμανία που βοηθούν παιδιά τα οποία έχουν ανάγκη.

«Ο Πρινς Μάικλ Τζάκσον θα παρουσιάσει το χειρόγραφο στη σκηνή πλαισιωμένος από παιδιά», ανέφερε στο περιοδικό People εκπρόσωπος της εκδήλωσης.

Ο νεαρός αναμένεται να φθάσει στο Βερολίνο με συνοδεία, αλλά χωρίς κανένα συγγενή του. «Δεν θα ταξιδέψει μόνος του, αλλά δεν θα έχει μέλη της οικογένειας μαζί του».

Το 2002 όταν ήταν 5 χρονών, ο Πρινς Μάικλ επισκέφθηκε το Βερολίνο μαζί με τον πατέρα του, την αδερφή του, Πάρις και τον αδερφό του, Μπλάνκετ για το ίδιο γεγονός.

(Χαρακτηριστική θα μείνει η σκηνή που προκειμένου να χαιρετήσει τους θαυμαστές του από το μπαλκόνι του ξενοδοχείου «Adlon», ο Μάικλ Τζάκσον παραλίγο να ρίξει από το μπαλκόνι τον μικρό Μπλάνκετ).

Η δημοπρασία για το χειρόγραφο θα γίνει και on line, ενώ ερωτηθείς για το πόσα χρήματα υπολογίζουν ότι θα συγκεντρώσει, εκπρόσωπός της είπε γελώντας: «Ελπίζουμε πολλά…»