Η βραζιλιάνικης καταγωγής καλλονή Ζιζέλ Μπούντχεν παραβίασε το όριο ταχύτητας και δέχτηκε προφορική παρατήρηση από τις αρχές της πολιτείας της Μασαχουσέτης.

Η 31 ετών Ζιζέλ που, σύμφωνα με τη λίστα του Forbes του 2011 ήταν το πιο καλοπληρωμένο τοπ μόντελ στον κόσμο (με ετήσιο εισόδημα 45 εκατομμύρια δολάρια) οδηγούσε μια Κάντιλακ SUV με 112.65 χιλιόμετρα την ώρα, ενώ το όριο ταχύτητας στο δρόμο που βρισκόταν ήταν 88.51 χιλιόμετρα.

Ο εκπρόσωπος των αρχών, Ντέιβιντ Προκόπιο, ανέφερε στο ΑP ότι στο αυτοκίνητο του μοντέλου και συζύγου του παίκτη του αμερικανικού ποδοσφαίρου της ομάδας New England Patriots, Τομ Μπρέιντι, ήταν δύο παιδιά καθισμένα σε ειδικές θέσεις και δεμένα σωστά. Σημειωτέον,η Ζιζέλ και ο Μπρέιντι είναι γονείς ενός μικρού αγοριού.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του εκπροσώπου της τροχαίας, η Ζιζέλ δεν είχε καμία προνομιακή μεταχείριση λόγω του ότι είναι πλούσια και διάσημη.

Ο ίδιος αστυνομικός που έκανε παρατήρηση στο τοπ μόντελ, έδωσε ακόμα τέσσερις ίδιες προφορικές προειδοποιήσεις σε αυτοκίνητα που παραβίασαν το όριο ταχύτητας το ίδιο απόγευμα. ΄

Εδωσε και άλλες 20 γραπτές κλήσεις σε οδηγούς που έκαναν μεγαλύτερες παραβάσεις.