Φαίνεται πως η πρόσφατα χωρισμένη Τζένιφερ Λόπεζ δεν αντέχει για πολύ την μοναξιά και έχει ήδη βρει νέο σύντροφο. Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας TMZ η εκρηκτική λατίνα τραγουδίστρια, ηθοποιός αλλά και κριτής σε ριάλιτι μουσικό διαγωνισμό είναι ζευγάρι με τον ηθοποιό Μπράντλεϊ Κούπερ.

Και οι δύο βρίσκονται αυτόν τον καιρό στη Νέα Υόρκη για επαγγελματικούς λόγους και εθεάθησαν σε ρομαντικό τετ-α-τετ το βράδυ της Κυριακής -11 Σεπτεμβρίου. Συγκεκριμένα απόλαυσαν ένα ρομαντικό δείπνο -αποκλειστικά οι δύο τους- στο πολύ γνωστό και μοντέρνο εστιατόριο «Per Se» στο Μανχάταν

Άνθρωποι του στενού περιβάλλοντός τους διαψεύδουν τις φήμες περί νέου ειδυλλίου και ισχυρίζονται ότι πρόκειται για επαγγελματικό ραντεβού.

Να σημειώσουμε ότι η Τζένιφερ Λόπεζ ανακοίνωσε τον χωρισμό της από τον Μαρκ Άντονι στις 15 Ιουλίου ενώ ο Μπράντλεϊ Κούπερ έχει χωρίσει από την πρώην σύντροφό του Ρενέ Ζελβέγκερ, από τον περασμένο Μάρτιο.

Έκτοτε έχουν υπάρξει έντονες φήμες για ειδύλλια του πρωταγωνιστή του «Hangover» με τις Ολίβια Γουάιλντ και Τζένιφερ Άνιστον, ενώ τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ήθελαν την κριτή του «American Idol» να έχει συνάψει σχέση με το νεαρό μοντέλο Γουίλιαμ Λέβι, ο οποίος έχει συμμετάσχει σε βίντεο κλιπ τραγουδιού της.