Η φράση του μεγαλομετόχου της ΑΕΚ κ.Νίκου Νοτιάμετά τη συνάντηση που είχε τη Δευτέρα (5/9) το βράδυ με τους διοικούντες την Κιτρινόμαυρη ΠΑΕ δημιούργησε μια αχτίδα αισιοδοξίας, ωστόσο λύση στο οικονομικό αδιέξοδο δεν βρέθηκε και έτσι αναμένεται να αρχίσει νέος κύκλος επαφών στο εγγύς μέλλον.

«Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο για την ΑΕΚ», αρκέστηκε να πει μέσα από το αυτοκίνητό του ο 45χρονος εφοπλιστής και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, ενώ ο πρόεδρος της Ενωσης κ.Σταύρος Αδαμίδης_αποχωρώντας από τη συνάντηση που κράτησε περίπου 4,5 ώρες(!)_ υποστήριξε ότι «ψάχνουμε να βρούμε βιώσιμες λύσεις για την ΑΕΚ. Κάνουμε ό,τι μπορούμε».

Λίγο αργότερα η ΠΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση: «Εγινε μία πολύ εποικοδομητική συνάντηση μεταξύ του κ. Νίκου Νοτιά και μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ, σε άριστο όπως πάντα κλίμα απόλυτης σύμπνοιας.Συζητήθηκαν διεξοδικά τα οικονομικά δεδομένα της ομάδας και συνεχίζουμε τις συζητήσεις και επαφές, προκειμένου να βρεθεί μία βιώσιμη λύση για το μέλλον της αγαπημένης μας ομάδας.Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν περαιτέρω ανακοινώσεις».

Το μεγάλο «αγκάθι» για την ΠΑΕ ΑΕΚ είναι ότι οφείλει περίπου 2,5 εκατ. ευρώ σε πρώην και νυν ποδοσφαιριστές, καθώς και στο τεχνικό τιμ και υπαλληλικό προσωπικό, ενώ μέχρι το τέλος του μήνα πρέπει να καταβληθούν 500.000 ευρώ στην Εφορία.

Την ώρα που κάποιοι έχουν αρχίσει να σκέφτονται μέχρι και τη λύση του Πρωτοδικείου για την ΑΕΚ, η συνάντηση με τον μεγαλομέτοχο ήταν επιβεβλημένη, ωστόσο ήταν αδύνατο να βρεθεί λύση από το πρώτο ραντεβού.