(φωτογραφίες: Ο Μελ Γκίμπσον με τον δικηγόρο του Λάρι Γκίνσμπεργκ (επάνω) και η Οξάνα Γκριγκορίεβα με τον δικηγόρο της Μάρτιν Γκάρβους (κάτω) στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες, εχθές Τετέρτη 31 Αυγούστου)

Το ανώτατο δικαστήριο του Λος Άντζελες έδωσε εχθές τέλος στη διαμάχη ανάμεσα στον Μελ Γκίμπσον και την Οξάνα Γκριγκορίεβα.

Ο 55χρονος βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός πρέπει να πληρώσει το ποσό των $750.000 στην Οκσάνα Γκριγκορίεβα -ποσό σημαντικά μικρότερο από την προσφορά των $15 εκατομμυρίων που φημολογείται ότι η ίδια απέρριψε τον περασμένο χρόνο.

Και οι δύο ήταν παρόντες στο δικαστήριο, το οποίο μεταξύ άλλων αποφάσισε ότι η κηδεμονία της 22 μηνών κόρης τους θα είναι κοινή με τον Μελ Γκίμπσον να καταβάλει διατροφή ίση με αυτή που δίνει και στα υπόλοιπα ανήλικα παιδιά που έχει με την πρώην σύζυγό του, ενώ το ποσό των $750.000 θα καταβληθεί στην Οξάνα σε τρεις ισόποσες δόσεις.

Τα πρώτα $ 250.000 έπρεπε να καταβληθούν εχθές Τετάρτη 31 Αυγούστου, αμέσως μετά την δίκη, ενώ τα υπόλοιπα έχει οριστεί να δοθούν στις 15 Σεπτεμβρίου 2013 και την 1η Γενάρη του 2016.

Επίσης, η συμφωνία προβλέπει ότι η Οκσάνα και η μικρή Λουτσία θα παραμείνουν στο σπίτι όπου μένουν, ενώ όταν η Λουτσία κλείσει τα 18 της χρόνια το σπίτι θα πουληθεί και τα χρήματα θα μπουν σε έναν λογαριασμό στο όνομά της.

Για την ιστορία αναφέρουμε ότι πριν από λίγο καιρό οριστικοποιήθηκε και το διαζύγιο του Γκίμπσον, σύμφωνα με τους όρους του οποίου η Ρόμπιν, που υπήρξε σύζυγός του επί 29 χρόνια παίρνει τη μισή του περιουσία…