Το Σαββατοκύριακο ο Κόμπι Μπράιαντ θα βρίσκεται στη Ουάσινγκτον, όμως ο λόγος της επίσκεψής του δεν αφορά μόνο στον φιλικό αγώνα μεταξύ δυο ποδοσφαιρικών κολοσσών, της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Μπαρτσελόνα, που θα συναντηθούν το Σάββατο (30/7) στο γήπεδο «FedEx Field» της πρωτεύουσας.
Η ατζέντα του άσου των Λος Αντζελες Λέικερς, δεδηλωμένου φαν του ποδοσφαίρου, περιλαμβάνει κα ένα πολύ σημαντικό ραντεβού με τους ανθρώπους της τουρκικής ομάδας μπάσκετ Μπεσίκτας, η οποία εδώ και μέρες επιθυμεί διακαώς να αποσπάσει την υπογραφή του κορυφαίου μπασκετμπολίστα του κόσμου.

«Αυτή τη στιγμή οι πιθανότητες να έλθει ο Κόμπι στην Τουρκία είναι 50%. Όλα θα ξεκαθαρίσουν στο ραντεβού που θα έχουμε μαζί του στις 30 Ιουλίου», δήλωσε ο γενικός διευθυντής της Μπεσίκτας κ. Σερέφ Γιαλτσίν στους τούρκους δημοσιογράφους, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Reuters.

Όσο για τα χρήματα, που φέρεται να αξιώνει ο άσος των Λοστούς Άντζελες Λέικερς; «Τα λεφτά δεν θα αποτελέσουν πρόβλημα», υποστήριξε ο κ. Γιαλτσίν συμπληρώνοντας ότι η εταιρεία «Turkish Airlines» και δυο ακόμη εταιρείες πετρελαίου είναι διατεθειμένες να καλύψουν μισό εκατ. δολάρια, ώστε το υπόλοιπο ποσό (κάπου 500.000 δολ.) να το δώσει ο τουρκικός σύλλογος.