Ο Παναθηναϊκός περνά από την… ιλουστρασιόν εποχή του γάλλου σούπερ σταρ Τζιμπρίλ Σισέ στα νέα δεδομένα που επιτάσσει η λογική… ΔΝΤ που εφαρμόζεται πλέον στο Τριφύλλι.

Προ ημερών ανακοινώθηκε η πώληση του πρώτου σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος την τελευταία διετία από τον Παναθηναϊκό στη Λάτσιο αντί 5,8 εκατ. ευρώ και το απόγευμα της Δευτέρας (18/7) οι Πράσινοι βρήκαν τον αντικαταστάτη του στο πρόσωπο του άσημου 28χρονου ισπανού σέντερ φορ Τοτσέ, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στην Καρταχένα (ομάδα Β’ Ισπανίας) απ’ όπου έμεινε ελεύθερος.

Ο παίκτης πέρασε επιτυχώς το πρωί της Δευτέρας από ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία, έπειτα από σύντομες διαπραγματεύσεις με τον προεδρεύοντα αντιπρόεδρο της ΠΑΕ κ. Δημήτρη Γόντικα, υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ετήσιες απολαβές του Τοτσέ τον πρώτο χρόνο θα φτάσουν τις 400.000 ευρώ, τα δύο επόμενα θα αυξηθούν στις 550.000 ευρώ, ενώ συνολικά εκτιμάται ότι θα κοστίσει στους Πράσινους (συμπεριλαμβανομένης της εφορίας) περί τα 3 εκατ. ευρώ.

Ο Τοτσέ, ο οποίος προέρχεται από τις ακαδημίες της Ατλέτικο Μαδρίτης την τελευταία διετία αγωνίστηκε στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας με την Καρταχένα σκοράροντας 35 γκολ σε 74 συμμετοχές. Επίσης, έχει φορέσει τις φανέλες των Νουμάνθια, Ερκουλες, Βαγιαδολίδ και Αλμπαθέτε.

Από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός λέγεται ότι ο Τοτσέ αποτελεί προσωπική επιλογή του τεχνικού της ομάδας κ. Ζεσουάλδο Φερέιρα, ο οποίος ήθελε να τον εντάξει προ ενός έτους και στο δυναμικό της Μάλαγα. Επί του παρόντος πάντως παραμένει άγνωστο αν οι Πράσινοι θα κινηθούν για την απόκτηση ενός ακόμη σέντερ φορ ή αν πράγματι ο 28χρονος Ισπανός θα αποτελέσει τον αντι-Σισέ…