Παντρεύονταν ή όχι ο Μπραντ Πίτ και η Αντζελίνα Τζολί αυτό το καλοκαίρι; Η ερώτηση που φαίνεται να απασχολεί ιδιαίτερα τα κουτσομπολίστικα media φαίνεται τελικά πως θα έχει αρνητική απάντηση.

Το ζευγάρι δεν πρόκειται να επισημοποιήσει τη σχέση του, αναφέρουν πηγές στο People σχολιάζοντας τις σχετικές φήμες ως «λανθασμένες». Σύμφωνα με τις δηλώσεις τους, δεν υπάρχει «ούτε μια ένδειξη ούτε η παραμικρή αλήθεια» στις πρόσφατα δημοσιευμένες «ειδήσεις» περί γάμου του ζευγαριού που θα πραγματοποιηθεί άμεσα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, το ζευγάρι σκέφτεται το γάμο αλλά είναι ιδιαίτερα απασχολημένο με τις επαγγελματικές και τις οικογενειακές του υποχρεώσεις για να προχωρήσει σ’ αυτόν. Ο Μπραντ Πιτ ασχολείται με τα γυρίσματα της νέας ταινίας που πρωταγωνιστεί World War Z και η Αντζελίνα Τζολί μόλις επέστρεψε στο Λος Άντζελες έχοντας περάσει χρόνο με τα παιδιά της στα γυρίσματα της νέας ταινίας του συντρόφου της.

Μόλις ολοκληρώσει τα γυρίσματα, ο Μπραντ Πιτ θα ασχοληθεί με την προώθηση νέων ταινιών που έχει συμμετάσχει και η Τζολί θα ολοκληρώσει τη σκηνοθετική της δουλειά πάνω στην ταινία «In the land of blood and honey».