Περιθώριο δέκα ημερών έχουν οι δυνάμεις του Παναθηναϊκού προκειμένου να κατεβάσουν ενωτικό ψηφοδέλτιο με την ελπίδα ότι θα βρεθεί λύση στα διοικητικά προβλήματα που αντιμετωπίζει το Τριφύλλι. Μετά την παραίτηση του πρώην προέδρου κ. Ρισβά, δεν βρέθηκε διάδοχη κατάσταση ούτε και τη Δευτέρα 20/06, καθώς η γενική συνέλευση διακόπηκε με σκοπό να επαναληφθεί στις 30 Ιουνίου.

Τα μέλη που παρευρέθησαν συμφώνησαν στη διακοπή της, προκειμένου στο διάστημα των δέκα ημερών που ακολουθεί να σχηματιστεί ένα ενωτικό ψηφοδέλτιο ούτως ώστε να υπάρξει λύση και να αποφευχθεί η διοίκηση μέσω Πρωτοδικείου.

Στο κλειστό της Λεωφόρου, παρουσία περίπου 150 οπαδών του συλλόγου, η γενική συνέλευση ξεκίνησε χωρίς να υπάρχει κάποια υποψηφιότητα. Πάντως, η παρουσία του Θανάση Γιαννακόπουλου στην αίθουσα αποδείχθηκε καθοριστική, καθώς ο εκ των ιδιοκτητών της ΚΑΕ, είχε συζήτηση για αρκετή ώρα με τους παράγοντες του Ερασιτέχνη, κκ. Μακρόπουλο, Ρισβά και Κρεζία.

Ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής, Αχιλλέας Μακρόπουλος, δήλωσε λίγο αργότερα ότι τελικά θα «κατέβει» ενωτικό ψηφοδέλτιο: «Προσπάθησα για κάτι τέτοιο αλλά μέχρι σήμερα δεν το είχα κατορθώσει. Ωστόσο νομίζω ότι βρέθηκε η λύση, αφού είναι πρόθυμοι οι παράγοντες του Παναθηναϊκού να συμμετέχουν σε μια τέτοια κίνηση για να αντιμετωπίσει ο σύλλογος τόσο την οικονομική κρίση, όσο και το θέμα του σχεδιασμού. Ψηφοδέλτιο που θα έχει προσωπικότητες που θα συμβάλουν ενεργά. Ζητώ έγκριση παράτασης της Γ.Σ. για να κατέβει ενωτικό ψηφοδέλτιο».
Το αίτημα του προέδρου της διοικούσας επιτροπής έγινε αποδεκτό και ορίστηκε νέα γενική συνέλευση για τις 30 Ιουνίου.