Σε γυμνή φωτογράφιση υπέκυψε η ηθοποιός Κέιτ Γουίνσλετ για πρώτη φορά. Η σταρ που πολλές φορές έχει εξομολογηθεί σε συνεντεύξεις της την ανασφάλεια που νιώθει για το σώμα της, εξήγησε πρόσφατα πώς ο Μάριο Τεστίνο την έπεισε να το κάνει.

«Γνωρίζετε ότι το μεγαλύτερό του προσόν, χωρίς μάλιστα να αποτυγχάνει ποτέ, είναι να κάνει τις γυναίκες να δείχνουν υπέροχες» είπε ενώ απένειμε στον διάσημο φωτογράφο τιμητικό βραβείο για την συνολική προσφορά του στην τέχνη, κατά την διάρκεια γκαλά στο «El Museo del Barrio» της Νέας Υόρκης.

«Όταν ο Μάριος σε κοιτά και σου λέει «είναι ωραίο, αλλά νομίζω ότι θα ήταν ωραιότερο αν ήσουν γυμνή», πώς μπορείς να αρνηθείς; Όποιες ανασφάλειες κι αν νιώθεις για το σώμα και την σιλουέτα σου ο Μάριος τις εξαφανίζει σαν μάγος».

Και πρόσθεσε: «Την μία στιγμή κάνεις μακιγιάζ και σου φτιάχνουν τα μαλλιά ντυμένη με ωραία ρούχα και αξεσουάρ και εύχεσαι να είχες πιο απαλό δέρμα, λίγο πιο μακριά πόδια… και την άλλη στιγμή έρχεται ο Μάριο σε παίρνει από το χέρι και σου λέει: «μην ανησυχείς θα είναι καταπληκτικό»»

Όσο για τον διάσημο φωτογράφο -τον οποίο εμπιστεύτηκε και ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέμπριτζ για τα επίσημα πορτρέτα του- δήλωσε ότι το να πείσει την Κέιτ Γουίνσλετ να ποζάρει γυμνή για την νέα του έκθεση «Todo o Nada» -που θα γίνει τον Ιούλιο στην Ρώμη- ήταν τόσο απλό όπως η ίδια το περιέγραψε.

«Της ζήτησα να μου ποζάρει γυμνή και εκείνη απάντησε πολύ αυθόρμητα «Ok, Μάριο»». Απάντηση που όπως φαίνεται δεν εξέπληξε τον Τεστίνο καθώς όπως ο ίδιος πρόσθεσε: «Οι περισσότερες γυναίκες νομίζω ότι με εμπιστεύονται. Ποτέ δεν θα τους απογοητεύσω».