• Αναζήτηση
 • Γιορτή για την Αιθιοπία

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Μια ενδιαφέρουσα γιορτή γεμάτη χρώματα κι αρώματα για την Αιθιοπία και τα παιδιά της διοργανώνεται την Κυριακή στο πλαίσιο της Διεθνούς Ημέρας Μουσείων 2011, που φέτος εστιάζει -μεταξύ άλλων- στον πολιτισμό της Αφρικής.

  Τo Μουσείο Ελληνικής Λαϊκής Τέχνης σε συνεργασία με το Σύλλογο Βοήθειας Παιδιών Αιθιοπίας-LALIBELA διοργανώνουν την Κυριακή 22  Μαΐου εκδήλωση για τον πολιτισμό της Αιθιοπίας, με τίτλο  «Bahel: Μια Γιορτή για την Αιθιοπία», στο χώρο του «Λουτρού των Αέρηδων» στην Πλάκα.

  Η οργάνωση LALIBELA στηρίζει από το 1995 ορφανά και άπορα παιδιά στην Αιθιοπία με την οικονομική βοήθεια ελλήνων αναδόχων.

  Κατά τη διάρκεια του εορτασμού γυναίκες από την Αιθιοπία θα παρουσιάσουν την παραδοσιακή τελετουργία του καφέ, ενώ την εκδήλωση θα συμπληρώσουν μία παράσταση παραδοσιακών χωρών της Αιθιοπίας, έκθεση φωτογραφίας και παζάρι αντικειμένων.

  Αξίζει την προσοχή και την υποστήριξή μας.

  («Λουτρό των Αέρηδων», Κυρρήστου 8, Πλάκα, 210-32 44 340, www.melt.gr  )

  Αφιερώματα
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Στη σκιά του ηφαιστείου… Η χρυσόξανθη πλεξούδα με τη χαρακτηριστική πορτοκαλί κορδέλα του Hermes στο κάτω μέρος μπλέχτηκε ξαφνικά στις… μεταξένιες ψηφίδες του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk