Αστραψε και βρόντηξε ο κ. Δημήτρης Γόντικας στην Παιανία! Ο παλαίμαχος βολεϊμπολίστας των Πρασίνων για πρώτη φορά επί των ημερών του στον Παναθηναϊκό ως προεδρεύων αντιπρόεδρος, μίλησε με ιδιαίτερα σκληρή γλώσσα στους παίκτες της ομάδας.

«Κύριοι, πού θα πάει αυτό το πράγμα; Δεν είναι εικόνα ομάδας αυτή. Εκτίθεστε και εκθέτετε και εμένα, αλλά και όλους όσοι δουλεύουν για να μην σας λείπει τίποτα και να είστε σε μία ομάδα από τις ελάχιστες, αν όχι τη μοναδική, που είναι εντάξει στις υποχρεώσεις της απέναντί σας. Δεν θέλω να ξανακούσω δικαιολογίες για την διαιτησία και για τους μετόχους! Δηλαδή χθες στο Πανθεσσαλικό, μέχρι το οφσάιντ γκολ που πέτυχε ο Βόλος, τι σας έφταιγε και μας έπαιζαν μονότερμα; Κανονίστε την πορεία σας κι αναλάβετε τις ευθύνες σας. Δεν αντέχεται άλλο αυτή η κατάσταση» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Γόντικας, ενώ από την πλευρά των παικτών δεν ειπώθηκε το παραμικρό.

Σημειωτέον, ότι αφορμή για την έκρηξη του κ. Γόντικα αποτέλεσαν (εκτός της τραγικής εμφάνισης) και οι δηλώσεις που έκαναν μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό Βόλου ο Γιώργος Καραγκούνης και ο Αλέξανδρος Τζόρβας, οι οποίοι αναφέρθηκαν στη διοικητική κατάσταση που επικρατεί στο Τριφύλλι, τονίζοντας πως νιώθουν απροστάτευτοι.

Καραγκούνης: «Δεν παίξαμε καλά, ειδικά στο πρώτο μέρος παρότι δεχθήκαμε τα γκολ στο δεύτερο. Πρέπει εμείς οι ίδιοι να κάνουμε τα πάντα για την ομάδα αλλά πρέπει και οι μέτοχοι που έχουν βάλει τα καλά τους λεφτά και έχουν κάνει θυσίες να έρθουν στο γήπεδο έστω και στην ύστατη στιγμή. Απομένουν δύο παιχνίδια εντός έδρας. Πρέπει να στηρίξουν την ομάδα έστω την ύστατη στιγμή, ώστε να μην ασελγεί ο κάθε τυχαίος στο πτώμα της. Και στα τρία παιχνίδια, άσχετα αν παίξαμε καλά η όχι. Αυτό το ξέρουμε και εμείς. Τους καλώ όλους να έρθουν στο γήπεδο. Έχουμε όλοι ευθύνες και πρέπει να σεβαστούμε την ομάδα. Πιστεύω ακόμα υπάρχουν ελπίδες αλλά θα πρέπει όλοι να είναι δίπλα στην ομάδα».

Τζόρβας: «Είμαστε απροστάτευτοι, δείτε το δεύτερο γκολ, είναι καθαρό οφσάιντ. Δεν μπορούν να συμβαίνουν σε εμάς συνέχεια αυτά τα πράγματα. Εντάξει δεν είμαστε καλοί, αυτό το ξέρουμε, αλλά και αυτό το πράγμα δεν υποφέρετε. Και στα τρία ματς έγινε το ίδιο πράγμα. Είμαι τόσα χρόνια στην ομάδα και αυτό δεν το έχω ξαναδεί. Αφού επηρεάζουν τα αποτελέσματα οι αποφάσεις των διαιτητών πρέπει να σφυρίζονται. Το γκολ του Ολυμπιακού Βόλου ήταν οφσαίντ και έπρεπε να σφυριχτεί αλλά δεν το δίνει και μένουμε πίσω στο σκορ. Τα ίδια με την ΑΕΚ, τα ίδια και με τον ΠΑΟΚ. Πρόκειται για μικρές λεπτομέρειες σε κάθε ματς που τις χρειάζεσαι όμως για να ξεφύγεις και να αποκτήσεις ψυχολογία. Οταν συμβαίνουν διαρκώς αυτά τα πράγματα αισθάνεσαι απροστάτευτος. Είμαστε τελείως μόνοι μας. Ενα γκρουπ που προσπαθούμε να παρουσιάσουμε κάτι διαφορετικό και όλα αυτά μας επηρεάζουν και μόνο αρνητική αύρα μας φέρνουν».