Η Visa Hellas στο πλαίσιο της πάγιας πολιτικής της για ενίσχυση του έργου φορέων που αναλαμβάνουν δράση για την προστασία των παιδιών, προχώρησε πρόσφατα στη στήριξη των αυξημένων αναγκών του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», με την αγορά ενός οχήματος επιτόπιας παρέμβασης.

Η τελετή παράδοσης του οχήματος από τη Visa στο «Χαμόγελο του Παιδιού» πραγματοποιήθηκε σήμερα, στο σπίτι που διαθέτει ο οργανισμός στα Μελίσσια, παρουσία και των παιδιών που διαμένουν στο συγκεκριμένο σπίτι, τα οποία χάρισαν το δικό τους χαμόγελο στην εκδήλωση.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Visa Hellas επέλεξε να στηρίξει τη δράση του συγκεκριμένου φορέα αναγνωρίζοντας το αξιόλογο έργο που επιτελεί στο ευαίσθητο θέμα της προστασίας των παιδιών, ένα θέμα για το οποίο η Visa Hellas έχει επιδείξει την έμπρακτη υποστήριξή της μέσα από την αντίστοιχη κοινωνική δράση της.

Το όχημα επιτόπιας παρέμβασης προσφέρει αποτελεσματική βοήθεια σε παιδιά που διατρέχουν άμεσο κίνδυνο και αναμένεται να ενισχύσει περαιτέρω τη δυναμική επέμβαση του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στις περιπτώσεις όπου υπάρχει ουσιαστική ανάγκη.

Κατά τη διάρκεια της τελετής, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Visa Hellas και Διευθυντής Καταναλωτικής Πίστεως της Alpha Bank κ. Λεωνίδας Κασούμης δήλωσε σχετικά: «Η Visa Hellas έχει επιδείξει επανειλημμένως την ευαισθησία της σε θέματα που αφορούν στην προστασία των παιδιών και υποστηρίζει σταθερά τα τελευταία χρόνια πρωτοβουλίες που αφενός επιβεβαιώνουν αυτή τη δέσμευση, αφετέρου αποτελούν ουσιαστική συνεισφορά με στόχο την κάλυψη πραγματικών αναγκών».

Από την πλευρά του, ο κ. Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», ευχαρίστησε το ΔΣ της Visa Hellas για τη συνδρομή του στις προσπάθειες που καταβάλει ο οργανισμός στον τομέα της προστασίας των παιδιών, υπογραμμίζοντας ότι «η στήριξη που μας παρέχουν φορείς όπως η Visa δίνει σημαντική ώθηση στη συνέχιση της δράσης μας και μας επιτρέπει να προασπιζόμαστε τα δικαιώματα των παιδιών στην πράξη καθημερινά, εξασφαλίζοντας τα απαραίτητα για τη σωματική, τη ψυχική και την πνευματική τους ισορροπία. Είμαστε σίγουροι ότι πρωτοβουλίες σαν αυτή της Visa Hellas λειτουργούν ως παράδειγμα και για άλλους φορείς».