Ο Αλέξανδρος Τζόρβας και ο Παντελής Καφές στο περιθώριο της παρουσίασης του νέου χορηγού της Εθνικής, δήλωσαν αισιόδοξοι για την πορεία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, ενώ ζήτησαν από τον κόσμο να βρεθεί στο πλευρό τους στον αγώνα με την Πολωνία (Τρίτη, 29/03).

«Ο όμιλος (σ.σ. η forthnet που θα είναι επίσημος υποστηρικτής) βοηθά τον αθλητισμό σε μία δύσκολη εποχή. Είναι κομβικής σημασίας η βοήθεια που προσφέρει σε μία δύσκολη εποχή. Ολα τα ματς έχουν δυσκολίες και πολύ περισσότερο αυτά που νομίζεις ότι είναι κερδισμένα. Εχει πολύ δρόμο για την πρόκριση, πρέπει να βλέπουμε το επόμενο ματς, καθοριστικό είναι και το ματς με τη Μάλτα στο Καραϊσκάκη. Είναι πάντα καλύτερο να κερδίζεις από το να χάνεις. Πρέπει με την Πολωνία να είμαστε δυνατοί, αν συνεχίσουμε με νίκες θα ανέβουμε στην κατάταξη, μπορούμε να μπούμε στο γκρουπ των ισχυρών. Ελπίζουμε να έχουμε τον κόσμό στο πλευρό μας και αύριο», ανέφερε ο Τζόρβας.

«Ηταν δύσκολη, αλλά σημαντική νίκη με τη Μάλτα, συνεχίζουμε και θέλουμε να είμαστε πρώτοι και στη συνέχεια. Παλεύουμε όλα τα ματς μέχρι το τέλος. Το μυστικό είναι να υπάρχει καλό κλίμα και εμείς το έχουμε. Οταν θα παίξουμε με την Κροατία θέλουμε να είμαστε πρώτοι και πιστεύω πως είναι εφικτό. Ολα τα ματς είναι σημαντικά. Εχει ο προπονητής την ευκαιρία να δοκιμάσει κάποια πράγματα και θέλουμε ο κόσμος να είναι κοντά μας», τόνισε ο Καφές.

«Ισχυρή συμμαχία»

Ο Σοφοκλής Πιλάβιος ανέφερε για τη νέα συνεργασία της Εθνικής που θα ισχύσει για τα επόμενα τέσσερα χρόνια: «Αυτή η ισχυρή συμμαχία μεταφράζεται σε υποστήριξη της Εθνικής, που μας έκανε και μας κάνει υπερήφανους»

Ο διευθύνων σύμβουλος της forthnet, Πάνος Παπαδόπουλος τόνισε: «Είναι τιμή μας να είμαστε υποστηρικτές της Εθνικής. Στόχος μας είναι να γίνουμε ένας δυνατός παίκτης, που θα ενισχύσουμε την Εθνική η οποία προωθεί την ελληνικότητα και το ποδόσφαιρο, έννοιες που βάλλονται αυτή την περίοδο».
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και οι Ζήσης Βρύζας, Γιάννης Φετφατζίδης, Βαγγέλης Μόρας και Τάκης Φύσσας, ενώ ο πρόεδρος της ΕΠΟ έδωσε στον κ. Παπαδόπουλο, μία φανέλα της Εθνικής με τις υπογραφές των διεθνών.