Άρχισαν οι κρίσεις στο Λιμενικό

Ξεκίνησαν οι ετήσιες τακτικές κρίσεις των αξιωματικών του Λιμενικού Σώματος αρχής γενομένης με τους ανώτατους αξιωματικούς και θα ολοκληρωθούν εντός των προσεχών ημερών με τους ανώτερους.

Ξεκίνησαν οι ετήσιες τακτικές κρίσεις των αξιωματικών του Λιμενικού Σώματος αρχής γενομένης με τους ανώτατους και θα ολοκληρωθούν με τους ανώτερους.

Κατά την διάρκεια της συνεδρίασης του Ανώτατου Συμβουλίου Κρίσεων Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής κρίθηκαν συνολικά δύο αντιναύαρχοι, επτά υποναύαρχοι και εικοσιένας αρχιπλοίαρχοι.

Στο Σώμα παρέμειναν οι αντιναύαρχοι Θεόδωρος Φουστάνος, ο οποίος είναι υπαρχηγός του Λ.Σ. και Γεώργιος Βαλεργάκης, ο οποίος είναι επιτελάρχης Αρχηγείου Λ.Σ.

Επίσης, ως διατηρητέοι κρίθηκαν οι υποναύαρχοι Δημήτριος Μπαντιάς, Μιχαήλ Λουκόπουλος, Κωνσταντίνος Κουνουγέρης, Δημήτριος Τσιαδής και Ιωάννης Αδάμ.

Ως ευδοκίμως τερματίσαντες την σταδιοδρομία τους κρίθηκαν ο υποναύαρχος Κωνσταντίνος Καράμπαμπας και ο υποναύαρχος (ιατρός) Απόστολος Σπέντζας.

Ακόμη διατηρητέοι κρίθηκαν 14 αρχιπλοίαρχοι. Πρόκειται για τους: Νικόλαο Θεμέλαρο, Αθανάσιο Αθανασόπουλο, Αχιλλέα Ματσάγγο, Αθανάσιο Χονδρονάσιο, Θρασύβουλο Σταυριδόπουλο, Κωνσταντίνο Τσακαμή, Βασίλεις Σκουντή, Γεώργιο Μπούρα, Βασίλειο Σιέπς, Παναγιώτη Πετρόπουλο, Γεώργιο Μπουμπόπουλο, Ιωάννη Μπατσολάκη, Ιάκωβο Σέργη και Νικόλαο Πατρινό.

Ως ευδοκίμως τερματίσαντες την σταδιοδρομία τους, αντίθετα, κρίθηκαν οι αρχιπλοίαρχοι: Κωνσταντίνος Ροΐδης, Ιωάννης Αρμύρας, Αριστοτέλης Σαλβάνος, Ιωάννης Φωτόπουλος και Παντελής Εμμανουηλίδης.

Ακόμη διατηρητέος κρίθηκε ο αρχιπλοίαρχος (τεχνικός) Νικόλαος Δασκαλάκης και ως ευδοκίμως τερματίσας την σταδιοδρομία του ο συνάδελφος του τεχνικός Γεώργιος Στρουμπής.

Ο αρχιπλοίαρχος (τεχνικός) κ. Νικόλαος Δασκαλάκης προάγεται στο βαθμό του υποναυάρχου Λ.Σ., προκειμένου να καλυφθεί κενή οργανική θέση, όπως και ο αρχιπλοίαρχος κ. Νικόλαος Θεμέλαρος.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk