Επιστροφή στην κανονική ροή του προγράμματος από τις 24 Ιανουαρίου για τις σειρές του Mega με νέα επεισόδια. Συγκεκριμένα, στο επεισόδιο της σειράς «Το νησί» της 24ης Ιανουαρίου θα δούμε τον Ανδρέα Βανδουλάκη να συγκρούεται με τον πατέρα του για την Αννα, τον Κυρίτση να ξεκινά την πειραματική φαρμακευτική αγωγή στην πρώτη ομάδα εθελοντών ασθενών και το νησί να ετοιμάζεται για φωταγώγηση μετά την επισκευή της ηλεκτρογεννήτριας.

Στις 26 Ιανουαρίου στις «Κούκλες» θα δούμε την Κατερίνα να πείθεται ότι πρέπει να δώσει μια ευκαιρία στην «ευτυχισμένη της οικογένεια», την Κορίνα να είναι πανευτυχής και να ζει το όνειρό της, τη Μιμή να ξυπνάει απότομα από την αποκάλυψη ότι ο Γεράσιμος δεν είναι αυτός που φαινόταν και τα περιθώρια μεταξύ Αννας και Γιώργου να στενεύουν…

Στις 27 Ιανουαρίου η «Γενιά των 592 ευρώ» ετοιμάζεται για νέες περιπέτειες. Ο Σταύρος προκαλεί αναστάτωση στο εργοτάξιο όπου δουλεύει ο Μίρι, η Ιωάννα βρίσκει καινούργια δουλειά αλλά ανακαλύπτει ότι την έχουν προσλάβει από παρεξήγηση και ο Αλέξης, από παρεξήγηση πάλι, θα βρεθεί να δίνει ερωτικές συμβουλές στην Κατερίνα για τη νέα της σχέση.

Στην «Πολυκατοικία» την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου ο Παντελής αποφασίζει ότι ήρθε πια ο καιρός να απαλλαγεί από την κακή επένδυση που είχε κάνει αγοράζοντας το βιντεοκλάμπ της πολυκατοικίας. Αποφασίζει λοιπόν να βάλει πωλητήριο, με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στην Αλαμάνας.