Wine Guru

Το δεύτερο τεύχος του «Wine Guru» που κυκλοφορεί εστιάζει ακόμα πιο πολύ στα πρόσωπα και αγκαλιάζει τον κάθε «guru» από το αμπέλι, την παραγωγή, το οινοποιείο, το εστιατόριο και το μπαρ.

Βρισκόμαστε τετ-α-τετ με τον Γιάννη Στάνκογλου και συζητάμε με ένα ποτήρι κρασί στο χέρι, γνωρίζουμε από κοντά τον Γιώργο Δ. Ζερβογιάννη, τον καλύτερο Έλληνα Sommelier για το 2024, και εντοπίζουμε μιλώντας με καταξιωμένους, παγκόσμιας φήμης gurus, νέες τάσεις ή παράγοντες που οδηγούν στην επιτυχία.

Φυσικά, δεν ξεχνάμε ότι έχουμε μπροστά μας την πιο όμορφη περίοδο, το Πάσχα, καταγράφοντας τα ιδανικά ζευγαρώματα για το τραπέζι της Λαμπρής και μετά το καλωσόρισμα του καλοκαιριού που μας βρίσκει στις αυλές και στους κήπους να φτιάχνουμε, εύκολα, δροσερά και λαχταριστά κοκτέιλ.

Vita

Σε αυτό το τεύχος:

  • Κατερίνα Παναγοπούλου: «Δεν μου αρέσουν τα πυροτεχνήματα. Σβήνουν γρήγορα!»
  • Αυτοάνοσα: Οι ασθένειες της εποχής μας. Τι πρέπει να ξέρουμε.
  • Μελάνωμα: Μπορούμε να το προλάβουμε.
  • Πέψη: Η ευεξία περνά από το στομάχι.
  • Πώς δεν θα παχύνουμε στη νηστεία.
  • Οι ασκήσεις που θα μας χαρίσουν γραμμωμένα χέρια.
  • Τι να φάμε πριν βγούμε για περπάτημα.
  • Πόσο αλάτι μπορούμε να καταναλώνουμε;
  • Οι καλύτερες συμβουλές ομορφιάς για νεανικό λαιμό και ντεκολτέ.

Μαζί, η εφημερίδα του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών Και η ειδική Πασχαλινή έκδοση Βημαgazino, με τις ωραιότερες δημιουργίες σε γήινα χρώματα μέσα στην απόλυτη ηρεμία και γαλήνη.