Υπουργείο Εργασίας: Δέσμευση σεβασμού στο έργο

«Θα σεβαστώ ό,τι καλό έχετε κάνει, θα προσπαθήσω να κάνω όσα δεν έχετε κάνει και σε αυτά που διαφωνούμε θα κάνω τις αλλαγές που το ΠαΣοΚ έχει αναφέρει στη Βουλή» σημείωσε χθες ο νέος υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Α. Λοβέρδος, παραλαμβάνοντας το υπουργείο από τηνκυρία Φάνη Πάλλη-Πετραλιά. Η τελετή στο υπουργείο- το οποίο σε μια συμβολική κίνηση μετονομάστηκε από Απασχόλησης σε Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης-…

Υπουργείο Εργασίας: Δέσμευση σεβασμού στο έργο | tovima.gr

«Θα σεβαστώ ό,τι καλό έχετε κάνει, θα προσπαθήσω να κάνω όσα δεν έχετε κάνει και σε αυτά που διαφωνούμε θα κάνω τις αλλαγές που το ΠαΣοΚ έχει αναφέρει στη Βουλή» σημείωσε χθες ο νέος υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Α. Λοβέρδος, παραλαμβάνοντας το υπουργείο από τηνκυρία Φάνη Πάλλη-Πετραλιά. Η τελετή στο υπουργείο- το οποίο σε μια συμβολική κίνηση μετονομάστηκε από Απασχόλησης σε Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης- έγινε σε καλό κλίμα, με τον νέο υπουργό να σημειώνει πως «σήμερα θα μιλήσουμε με τη γλώσσα της καρδιάς πιο πολύ και λιγότερο με τη γλώσσα του μυαλού».

Η απερχόμενη υπουργός κυρία Φάνη Πάλλη-Πετραλιά υπεραμύνθηκε του έργου της, κάνοντας λόγο για ρεαλιστικές πολιτικές. Από την πλευρά του ο νέος υπουργός έκανε ιδιαίτερη αναφορά στη διαδοχική ασφάλιση, τονίζοντας ότι «ο Πρωθυπουργός το επισήμανε πρώτο στα θέματα του υπουργείου».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk