Ο Βήμα fm στέκεται για μια ακόμα φορά στο πλευρό όσων δοκιμάζονται σκληρά από την κρίση και στερούνται στην καθημερινότητά τους αγαθά που για τους περισσότερους είναι αυτονόητα…

Από την ερχόμενη Παρασκευή 22 Ιουνίου μέχρι την Κυριακή 24 Ιουνίου διοργανώνουμε το καλοκαιρινό μας BAZAAR στους πανέμορφους κήπους του Μεγάρου Μουσικής.

Προσφέρουμε 180.000 καλοκαιρινά βιβλία και CD, τα οποία μπορούν να αποκτήσουν οι ακροατές μας και επισκέπτες του bazaar και πάλι μόνο με ένα ευρώ.

Όλες οι εισπράξεις θα διατεθούν στο Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων για να βελτιώσουν τη ζωή ανθρώπων που μας έχουν όλους ανάγκη. Δηλαδή όλα τα χρήματα θα μετατραπούν σε φαγητό και φιλοξενία για τους άστεγους και ανήμπορους συμπολίτες μας…

Καλούμε λοιπόν τους ακροατές μας σε μια βόλτα στους κήπους του Μεγάρου Μουσικής από τις 11:00 έως τις 21:00 ώστε τις ώρες που θα λειτουργεί το bazaar να προμηθευτούν βιβλία και cd με ένα ευρώ.

Στο πλαίσιο του bazaar, διοργανώνεται ένα μικρό φεστιβάλ με συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις και stand up comedy. Το φεστιβάλ θα ανοίξει η θεατρική ομάδα του Ιδρύματος Αστέγων στην οποία συμμετέχουν συνάνθρωποί μας που υποστηρίζονται από το Ίδρυμα.

Σε αυτή την προσπάθειά μας, κάθε βράδυ θα μας συντροφεύουν με την μουσική τους αγαπημένοι καλλιτέχνες:

Σταμάτης Κραουνάκης, Ηρω, Πανος Μουζουρακης, Μιλτος Πασχαλιδης, Κίτρινα Ποδήλατα, Ειρήνη Δούκα και Γκρέγκορυ, Γιώργος Χατζηπαυλου, Ραλία Χρηστίδου, Μελίνα Ασλανίδου, Ευσταθία, Ρίτα Αντωνοπούλου, Αργυρώ Καπαρού.

Μαζί μας επίσης η Χορωδία Δημητρίου Τυπάλδου και μουσικά σχήματα του Κρατικού Ωδείου Αθηνών.

Ευγενικοί υποστηρικτές αυτής της προσπάθειας είναι ο Όμιλος Μυτιληναίος, η Wind και το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.

Για ένα καλό, με ένα ευρώ…