H Αvis κάνει τη μεταφορά ή τη μετακόμιση ακόμη πιο εύκολη χάρη στην υπηρεσία Avis Van Rental.

Συγκεκριμένα, η υπηρεσία Van Rental της Avis δίνει τη λύση για τη μετακόμιση, τη μεταφορά ή τη μετακίνηση αντικειμένων, με ένα ελαφρύ επαγγελματικό όχημα που μπορείτε να ενοικιάσετε ακόμα και για μια ημέρα. Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κρήτη και Πάτρα. Μπορείτε να επιλέξετε Van από έναν στόλο 3 διαφορετικών κατηγοριών, προγραμματίζοντας τη δουλειά σας εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια. Η κράτηση μπορεί να γίνει online στο www.avis.gr ή τηλεφωνικά επικοινωνώντας με το 210 6879800, ενώ παράλληλα δεν απαιτείται επαγγελματικό δίπλωμα για την οδήγησή τους.

Η Avis, με ένα ευρύ δίκτυο από 80 σταθμούς ενοικίασης αυτοκινήτων σε όλη την Ελλάδα, έρχεται να συμπληρώσει τις υπηρεσίες Rent a Car, Μακροχρόνιες Μισθώσεις-Leasing και Πωλήσεις Μεταχειρισμένων Αυτοκινήτων, με την υπηρεσία ενοικίασης φορτηγών Ι.Χ. «Αvis Van Rental».
Για μία ακόμα φορά, η Avis αποδεικνύει στην πράξη τη δέσμευσή της για παροχή ποιοτικών υπηρεσιών που στοχεύουν στην άρτια εξυπηρέτηση των σύγχρονων και συνεχώς μεταβαλλόμενων αναγκών των πελατών της.

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ