Την Τρίτη 7 Μαρτίου στην έκθεση της Γενεύης θα πραγματοποιηθεί η πρεμιέρα της δεύτερης γενιάς των Insignia Grand Sport και Sports Tourer, των δύο πρώτων από τα επτά μοντέλα που θα παρουσιάσει η Opel το 2017. Θα ακολουθήσουν το ηλεκτρικό Ampera-e, το τετρακίνητο Insignia Country Tourer και τα Vivaro, Crossland X και Grandland X.
Alfa Romeo Stelvio από 57.000 ευρώ
Τετρακίνητο, ιδιαίτερα κομψό και πλήρως εξοπλισμένο, το πρώτο SUV της Alfa Romeo διατίθεται και στην Ελλάδα με κινητήρα diesel 2,2 λίτρων, 210 ίππων σε τιμές από 57.000 ευρώ, βενζινοκινητήρα 2,0 λίτρων ισχύος 280 ίππων από 70.300 ευρώ και δυνατότητα απόκτησης με τα χρηματοδοτικά προγράμματα της FCA Bank Hellas.

H Porsche επιλέγει ελαστικά Goodyear
Τα Ultra-High Performance ελαστικά Eagle F1 Asymmetric 3 της Goodyear θα είναι τα ελαστικά πρώτης τοποθέτησης της νέας Porsche Panamera. Κριτήρια για την επιλογή αυτή αποτέλεσαν το χαμηλότερο βάρος τους, η μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, το κράτημα σε στεγνό και βρεγμένο οδόστρωμα και η μεγαλύτερη ακρίβεια κατά την οδήγηση.

Νέες εκδόσεις Volvo Livtech
Διαθέσιμες στα V40, V40 Cross Country, S60 και V60 είναι στη χώρα μας οι εκδόσεις Livtech με πρόσθετο εξοπλισμό τεχνολογίας και αισθητικής σε προνομιακές τιμές. Στο πλαίσιο του Volvo Now το όφελος για τον πελάτη προσεγγίζει τις 5.000 ευρώ για αυτοκίνητα που θα παραγγελθούν ως τις 31.3.2017.

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ