Οι chefs πια δεν είναι μόνο μάγειρες, αλλά ήδη διεκδικούν (και έχουν καταφέρει) να αναδειχθούν σε rock stars! Βέβαια και η σύγχρονη γαστρονομία δεν είναι πια μονάχα ευφάνταστα μεγάλα πιάτα με μικρές μερίδες, αλλά μια πραγματική γευστική εμπειρία. Οι τέσσερις επαγγελματίες που συναντήσαμε είναι αναγνωρίσιμοι και αναγνωρισμένοι και σε αυτό το αφιέρωμα βάζουν όλη τους την τέχνη για να δημιουργήσουν καλοκαιρινές συνταγές για τους αναγνώστες του ΒΗΜΑgazino. Γιατί όλο το καλοκαίρι τελικά μπορεί να χωρέσει σε ένα πιάτο, μικρό ή μεγάλο.

Καλαμάρι ψητό με κρέμα γεμιστών και ταραμά

Από τον Γιάννη Παρίκο, chef, Varoulko Seaside

Περιεχόμενο για συνδρομητές

Το παρόν άρθρο, όπως κι ένα μέρος του περιεχομένου από tovima.gr, είναι διαθέσιμο μόνο σε συνδρομητές.

Έχετε ήδη
συνδρομή;

Μπορείτε να συνδεθείτε από εδω

Θέλετε να γίνετε συνδρομητής;

Μπορείτε να αποκτήσετε την συνδρομή σας από εδω