Εντυπωσιακή ήταν η ανταπόκριση των πολιτών την πρώτη ημέρα του bazaar βιβλίου που πραγματοποιεί ο ΒΗΜΑ FM 99,5 στο Golden Hall. Από νωρίς το πρωί δεκάδες φίλοι και ακροατές του σταθμού έσπευσαν στο δεύτερο όροφο του πολυκαταστήματος προκειμένου να αγοράσουν τουλάχιστον ένα από τα 20.000 βιβλία, προσφέροντας ένα ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του Κέντρου Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων και του Κέντρου Αλληλεγγύης του Δήμου Καλλιθέας.

Ανάμεσά τους και γνωστοί καλλιτέχνες οι οποίοι στηρίζοντας την προσπάθεια του σταθμού να συγκεντρώσει όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα ενισχύοντας τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή στο Golden Hall, μίλησαν με τον κόσμο, πήραν βιβλία ενώ κάποιοι ηθοποιοί διάβασαν παραμύθια στα παιδιά που συνόδευσαν τους γονείς τους. Μεταξύ τους οι Χρήστος Χατζηπαναγιώτης και Κάρμεν Ρουγγέρη ενώ από αύριο θα επισκεφτούν τον χώρο του μπαζάρ οι Δημήτρης Σκαρμούτσος, Λευτέρης Λαζάρου, Κάτια Δανδουλάκη, Κατερίνα Λέχου, Ζέτα Δούκα, Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Μαρία Καβογιάννη, Σοφία Φιλιππίδου, Ελένη Πέτα, Γεράσιμος Γεννατάς, Παναγιώτα Βλαντή, Ελεονώρα Ζουγανέλη και πολλοί άλλοι.

Ο ΒΗΜΑ FM καλεί όλους να επισκεφθούν τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο που παραχώρησε το Golden Hall στον δεύτερο όροφο του Εμπορικού Κέντρου και να πάρουν έστω και ένα βιβλίο δωρίζοντας τουλάχιστον ένα ευρώ για καθένα από αυτά. Σκοπός είναι να συγκεντρωθούν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα τα οποία θα διατεθούν για να αγοραστούν τρόφιμα για τα 1500 φτωχούς που σιτίζονται στο Κέντρο του Δήμου Αθηναίων, ( Πειραιώς 35) και τις συνολικά 500 οικογένειες που εξασφαλίζουν τρόφιμα από τα δύο Κέντρα Αλληλεγγύης. Όλες αυτές τις ημέρες ο Βήμα FM θα εκπέμπει από το Golden Hall ζωντανές εκπομπές.