Νεκρός από το όπλο ληστών στο Λος Άντζελες έπεσε ο Johnny Wactor, ο ηθοποιός που έγινε ευρύτερα γνωστός για τον ρόλο του ως Brando Corbin στην σαπουνόπερα General Hospital.

Την είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή η μητέρα του στο TMZ. Ο 38χρονος πυροβολήθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου 25 Μαΐου την ώρα που προσπαθούσε να αποτρέψει δύο ληστές από το να αφαιρέσουν τον καταλύτη του αυτοκίνητού του όπως αναφέρει ο Guardian.

O ηθοποιός μεταφέθηκε σε τοπικό νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Οι ληστές διέφυγαν και ακόμα δεν έχουν εντοπιστεί.

«Ο Johnny Wactor ήταν όχι μόνο ένας ταλαντούχος ηθοποιός, που ήταν αφοσιωμένος στην τέχνη του, αλλά ένα πραγματικό ηθικό παράδειγμα για όλους όσοι τον γνώριζαν. Ήταν υπέρ της σκληρής δουλειάς, της επιμονής, δεν το έβαζε ποτέ κάτω. Μετά από πάνω από μια δεκαετία συνεργασίας θα αφήσει ένα κενό στις καρδιές μας» ανέφερε ο ατζέντης του, David Shaul.

Ποιος ήταν ο Johnny Wactor

Ο Wactor γεννήθηκε το 1986 στο Τσάρλεστον της Νότιας Καρολίνας. Ο πρώτος του τηλεοπτικός ρόλος ήταν στη δραματική σειρά «Army Wives» της Lifetime και στη συνέχεια εμφανίστηκε σε διάφορους guest ρόλους σε σειρές όπως «Westworld», «The OA» και «Criminal Minds».

Από το 2020 έως το 2022 ο Wactor εμφανίστηκε σε περισσότερα από 160 επεισόδια της σειράς General Hospital, όπου υποδύθηκε τον χαρακτήρα Brando Corbin.

Το General Hospital εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: «Όλη η οικογένεια του General Hospital είναι συντετριμμένη στο άκουσμα του πρόωρου θανάτου του Johnny Wactor. Ήταν πραγματικά μοναδικός στο είδος του και ήταν χαρά μας να δουλεύουμε μαζί του κάθε μέρα. Οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι στους αγαπημένους του στη δύσκολη αυτή περίοδο».

Ο Wactor άφησε πίσω του τη μητέρα του Scarlett και τα αδέλφια του Lance και Grant.