Ίχνος μεταμέλειας δεν φαίνεται να είχε μετά το έγκλημα στο Μενίδι ο γυναικοκτόνος, που μαχαίρωσε μέχρι θανάτου στη μέση του δρόμου την πρώην σύζυγό του.

Στο βίντεο ντοκουμέντο, που εξασφάλισε το Star, η ώρα είναι 5:51 το πρωϊ της 16ης Μαΐου. Η γυναίκα φορά όπως φαίνεται μία άσπρη ζακέτα και αιφνιδιάζεται. Ελάχιστα λεπτά μετά δολοφονείται.

Τι κάνει o δράστης στη συνέχεια; Όπως φαίνεται σε δεύτερο ντοκουμέντο όχι μόνο φεύγει από τον τόπο του εγκλήματος, αλλά πηγαίνει στο ξενοδοχείο όπου έμενε και λειτουργεί σαν να μην έχει συμβεί κάτι. Περιμένει την υπάλληλο στη ρεσεψιόν, κρατά και ανοίγει το πορτοφόλι του. Έχει την ψυχραιμία να περιμένει προκειμένου να πάρει το κλειδί του δωματίου του και να ανοίξει κουβέντα με την υπάλληλο. Στη συνέχεια, παίρνει το κλειδί και φεύγει με σταθερό βήμα προς το ασανσέρ.

Τι είπε στην απολογία του – «Έκανα μηχανικές κινήσεις»

Στην απολογία του ο 50χρονος είπε για αυτή τη συμπεριφορά του μετά το έγκλημα, ότι οι κινήσεις του ήταν μηχανικές.

«Περνούσε ένα ταξί, σήκωσα το χέρι, το σταμάτησα, γύρισα στο ξενοδοχείο. Ήμουν εκτός εαυτού, δεν κατάλαβα πως έφτασα εκεί, γι’ αυτό δεν πήγα να παραδοθώ. Δεν προσπάθησα να εξαφανιστώ, δεν θυμάμαι γιατί πέταξα το κινητό, δεν απομακρύνθηκα, σε διπλανή οικοδομή είχα πάει» είπε ο δράστης.