Στην Ευελπίδων θα οδηγηθεί σήμερα μετά τις 10:00 ο 50χρονος που δολοφόνησε την 40χρονη σύζυγό του στο Μενίδι με 17 μαχαιριές.

Ο άνδρας, που αναμένεται να υποστηρίξει ότι έκανε το έγκλημα εν βρασμώ ψυχής, επειδή μόλις είχε δει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφία της άτυχης 40χρονης με έναν άλλον άνδρα, παραμένει στην ουσία αμετανόητος και απομονωμένος στο κελί του στον 7ο όροφο της ΓΑΔΑ.

Ο 50χρονος φρόντισε να δείξει ότι δεν έχει μετανιώσει αρνούμενος στον ανήλικο γιο του να δώσει τη συγκατάθεσή του για  να ταξιδέψει στην Αλβανία, προκειμένου να παραστεί στην κηδεία της μητέρας του. Κάτι που τελικώς συνέβη, με την παρέμβαση και της αλβανικής πρεσβείας στην Αθήνα.

«Δεν το μετανιώνω»

Ο συζυγοκτόνος, που εντοπίστηκε και συνελήφθη σε κατάσταση μέθης σε οικοδομή, θα επιδιώξει να ελαφρύνει τη θέση του ενώπιον της ανακρίτριας, εκεί όπου θα χρειαστεί να δικαιολογήσει και την προετοιμασία που φέρεται να είχε κάνει για να δολοφονήσει την άτυχη γυναίκα.

Έφερε πάνω του το μαχαίρι που χρησιμοποίησε, επί 50 λεπτά βρισκόταν κάτω από το σπίτι του θύματος, αδιαφορώντας ότι βρισκόταν σε κεντρικό δρόμο όπου υπήρχε μάλιστα και αυτόπτης μάρτυρας, ενώ είχε φροντίσει να κλείσει και ξενοδοχείο.

«Μου έτρωγε λεφτά. Διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση εδώ και πολλά χρόνια με διαφορετικούς άνδρες. Δεν μπορούσα να βλέπω τον φίλο της να οδηγεί το αυτοκίνητο και φωτογραφίες του στο Facebook». Το ζευγάρι είχε χωρίσει τον Μάρτιο και η γυναίκα είχε φύγει από το σπίτι. Ο 50χρονος ομολόγησε πως ήξερε τι ώρα φεύγει για την δουλειά της και της είχε στήσει καρτέρι