Ο Αντώνης Ρέμος, ο κορυφαίος λαϊκός ερμηνευτής έρχεται απόψε στις 22:10 στο «Σπίτι με το MEGA» σε μία μαγική βραδιά με διαχρονικές μελωδίες και σημαντικούς καλεσμένους.

Η Ρούλα Κορομηλά και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης υποδέχονται τον καλλιτέχνη που έχει κατακτήσει τις καρδιές του κοινού και έχει διαγράψει εξαιρετική πορεία στην ελληνική μουσική.

Λόγια με νόημα που αγγίζουν την ψυχή.  Στίχοι που έχουμε τραγουδήσει ξανά και ξανά και μας φέρνουν στο μυαλό αναμνήσεις και σημαντικές μας στιγμές.

«Είναι στιγμές»

Το ερωτικό τραγούδι «Είναι στιγμές», θα ερμηνεύσει, μεταξύ άλλων μεγάλων επιτυχιών, ο Αντώνης Ρέμος στο «Σπίτι με το MEGA».

Η μπαλάντα «Είναι στιγμές» κυκλοφόρησε το 2010 με το άλμπουμ «Κομμένα πια τα δανεικά». Από το πρώτο της άκουσμα ξεχώρισε, έγινε μεγάλη επιτυχία και έμελλε να είναι ένα από τα πιο χαρακτηριστικά και διαχρονικά τραγούδια του Αντώνη Ρέμου. Τη μουσική υπογράφει ο Δημήτρης Κοντόπουλος και τους στίχους η Βάγια Καλαντζή.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τον Αντώνη Ρέμο να ερμηνεύει το πολύ αγαπημένο τραγούδι «Είναι στιγμές» που όσα χρόνια και αν περάσουν συνεχίζουμε να το ακούμε σαν την πρώτη φορά.

«Σαν με κοιτάς» με την Ελένη Φουρέιρα

Δίπλα του στη σκηνή, μεταξύ άλλων εκλεκτών καλλιτεχνών, θα βρεθεί και η Ελένη Φουρέιρα, το απόλυτο pop idol της ελληνικής μουσικής. Ο Αντώνης Ρέμος και η Ελένη Φουρέιρα ενώνουν για ακόμα μία φορά τις φωνές τους, μετά την επιτυχημένη τους πορεία στη νυχτερινή Αθήνα, και ερμηνεύουν αγαπημένα κομμάτια όπως το «Σαν με κοιτάς». Ένα τραγούδι από τα πολύ παλιά που κατέχει, όμως, ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας και συνεχίζει να ακούγεται μέχρι σήμερα.

Η άκρως συναισθηματική μπαλάντα «Σαν με κοιτάς» έχει μείνει στην ιστορία ως το πιο ερωτικό τραγούδι του ελληνικού κινηματογράφου σε μουσική του σπουδαίου συνθέτη Γιάννη Σπανού και στίχους του Αλέξη Αλεξόπουλου. Το τραγούδι το οποίο ερμήνευσαν ο αξέχαστος Γιάννης Φέρτης και η Αφροδίτη Μάνου έντυσε μουσικά την ταινία του 1971 «Εκείνο το Καλοκαίρι» με πρωταγωνιστές την Έλενα Ναθαναήλ και τον Λάκη Κομνηνό.

Ένα τραγούδι που υμνεί τον έρωτα. Με λόγια τρυφερά που μιλούν στην καρδιά.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τον Αντώνη Ρέμο και την Ελένη Φουρέιρα σε μία αισθαντική ερμηνεία στο «Σπίτι με το MEGA»:

Ο Αντώνης Ρέμος, ο κορυφαίος λαϊκός ερμηνευτής της γενιάς του και ο Σταμάτης Γονίδης, ο επιτυχημένος τραγουδιστής και δημιουργός, ενώνουν τις φωνές τους σε μία ξεχωριστή μουσική συνύπαρξη στο «Σπίτι με το MEGA».

Οι δύο σημαντικοί καλλιτέχνες- ο καθένας με τη δική του επιτυχημένη πορεία στην ελληνική μουσική – συναντιούνται επί σκηνής και ερμηνεύουν το βαθιά συναισθηματικό τραγούδι «Έτσι ξαφνικά» σε σύνθεση του αξέχαστου Αντώνη Βαρδή.

Το «Έτσι ξαφνικά»,  είναι ένα από τα πιο γνωστά και αγαπημένα τραγούδια του Αντώνη Ρέμου και έχει ξεχωρίσει στις καρδιές του κοινού από την πρώτη στιγμή. Μιλάει για όλες εκείνες τις αγάπες που έρχονται ξαφνικά στη ζωή μας, εκεί που δεν τις περιμένουμε, αλλά πάντα φοβόμαστε μήπως τις χάσουμε.

Το «Έτσι ξαφνικά» κυκλοφόρησε το 1998 με τον δίσκο «Καιρός να πάμε παρακάτω» σε στίχους της Γιούλας Γεωργίου. Όπως έχει αποκαλύψει ο Αντώνης Ρέμος, το συγκεκριμένο τραγούδι αλλά και η συνεργασία του με τον σπουδαίο δημιουργό, Αντώνη Βαρδή, αποτέλεσαν σταθμούς στην καριέρα του.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τον Αντώνη Ρέμο και τον Σταμάτη Γονίδη σε μία συγκλονιστική ερμηνεία: