Για τον Αντώνη Ρέμο δεν χρειάζονται συστάσεις.

Ερμηνευτής καρδιάς, με χαρισματική φωνή, που αγγίζει κάθε ευαίσθητη χορδή, και μια πλούσια δισκογραφία με κομμάτια-σταθμούς που έχουν συντροφεύσει σημαντικές μας στιγμές.

Απόψε στις 22:10, η Ρούλα Κορομηλά και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης καλωσορίζουν στο «Σπίτι με το MEGA» τον κορυφαίο ερμηνευτή, ο οποίος μας ταξιδεύει στα μουσικά μονοπάτια της σπουδαίας διαδρομής του και υποδέχεται εκλεκτούς καλεσμένους.

«Έλα να με τελειώσεις», «Είναι στιγμές», «Εκατό φορές κομμάτια», «Μείνε λίγο στη γραμμή», «Μέχρι το τέλος του κόσμου», είναι μερικά από τα πολύ αγαπημένα σε όλους μας τραγούδια που θα ερμηνεύσει ο Αντώνης Ρέμος στη σκηνή της μουσικής εκπομπής του MEGA.

Δίπλα του θα βρεθούν σημαντικοί καλλιτέχνες -ο καθένας με τη δική του αξιόλογη διαδρομή στην ελληνική δισκογραφία- που θα μας χαρίσουν μοναδικές μουσικές στιγμές σε solo ερμηνείες αλλά και ντουέτα-έκπληξη με τον Αντώνη Ρέμο: ο καταξιωμένος τραγουδοποιός και ερμηνευτής Φίλιππος Πλιάτσικας, η τραγουδίστρια με τη χαρισματική φωνή Βιολέτα Ίκαρη και το απόλυτο pop idol Ελένη Φουρέιρα. Στη βραδιά συμμετέχει η ταλαντούχα Στεφανία Ρίζου. Special guest, ο επιτυχημένος τραγουδιστής και δημιουργός, Σταμάτης Γονίδης.

Καρδιακοί φίλοι του Αντώνη Ρέμου και άλλα λαμπερά πρόσωπα συμμετέχουν στο μουσικό αυτό αφιέρωμα: η Μαρία Μπεκατώρου, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο Θέμης Γεωργαντάς, ο Αντώνης Καρπετόπουλος, ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης, η Στέλλα Στυλιανού, η Δέσποινα Τσόκου, ο Νίκος Γκέλια και ο Γιώργος Κυβέλλος.

Ιδιαίτερη συγκίνηση προκαλεί η συνάντηση του Αντώνη Ρέμου με τον Μίμη Πλέσσα σε μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές εμφανίσεις του μαέστρου. Ο κορυφαίος μουσικοσυνθέτης υποδέχεται τον τραγουδιστή στο σπίτι του. Με τον ίδιο στο πιάνο και με οδηγό τη φωνή του Αντώνη Ρέμου ένα μελωδικό ταξίδι ξεκινά σε γνώριμους, αξεπέραστους ήχους. Στο πλευρό του Μίμη Πλέσσα βρίσκεται πάντα η αγαπημένη του Λουκίλα Καρρέρ – Πλέσσα.

Μια βραδιά με ερμηνείες που αγγίζουν την ψυχή και αξέχαστες μουσικές στιγμές έρχεται στο «Σπίτι με το MEGA».

#SpitiMeToMega

  • Facebook: Σπίτι με το MEGA
  • Instagram: @spitimetomega
  • Twitter: @spitimetomega

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Σκηνοθεσία: Αντώνης Μόργκαν

Project Manager: Αντώνης Δημητριάδης

Αρχισυνταξία: Θωμάς Αριστεράκης

Οργάνωση Παραγωγής: Ρένα Βουγιούκα

Διεύθυνση Παραγωγής: Ελένη Παναγοπούλου