Ο Αντώνης Ρέμος έρχεται στο «Σπίτι με το MEGA» σε μια μαγική βραδιά.

Το Σάββατο 20 Απριλίου στις 22:10, η Ρούλα Κορομηλά και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης υποδέχονται τον κορυφαίο λαϊκό τραγουδιστή της γενιάς του. Ο Αντώνης Ρέμος έχει κατακτήσει τις καρδιές του κοινού και έχει διαγράψει εξαιρετική πορεία στην ελληνική μουσική σημειώνοντας αμέτρητες επιτυχίες.

Τα τραγούδια του «μιλούν» σε κάθε συναίσθημα

Το ξεχωριστό αυτό βράδυ, ο ερμηνευτής με τη χαρακτηριστική φωνή που παραμένει αναλλοίωτη στον χρόνο ερμηνεύει τραγούδια – σταθμούς στην πολύχρονη καριέρα του: «Έλα να με τελειώσεις», «Είναι στιγμές», «Εκατό φορές κομμάτια», «Μείνε λίγο στη γραμμή», «Μέχρι το τέλος του κόσμου», «Όλα για σένα», κ.ά.

Αυθεντικός, άμεσος, με ανεπιτήδευτη σκηνική παρουσία

Εκλεκτοί καλλιτέχνες -ο καθένας με τη δική του αξιόλογη διαδρομή στην ελληνική δισκογραφία- τιμούν με την παρουσία τους τον καλό τους φίλο, Αντώνη Ρέμο. Ο καταξιωμένος τραγουδοποιός και ερμηνευτής Φίλιππος Πλιάτσικας, η τραγουδίστρια με τη χαρισματική φωνή Βιολέτα Ίκαρη και το απόλυτο pop idol Ελένη Φουρέιρα ερμηνεύουν solo γνωστά, αγαπημένα τραγούδια τους και συναντιούνται επί σκηνής με τον Αντώνη Ρέμο σε μοναδικά ντουέτα. Στη βραδιά συμμετέχει η ταλαντούχα Στεφανία Ρίζου.

Special guest, ο επιτυχημένος τραγουδιστής και δημιουργός, Σταμάτης Γονίδης.

Η αισθαντική χροιά της φωνής του αγγίζει βαθιά την ψυχή

Στο μουσικό αυτό αφιέρωμα, τον Αντώνη Ρέμο πλαισιώνουν καρδιακοί φίλοι του και άλλα λαμπερά πρόσωπα: η Μαρία Μπεκατώρου, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο Θέμης Γεωργαντάς, ο Αντώνης Καρπετόπουλος, ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης, η Στέλλα Στυλιανού, η Δέσποινα Τσόκου, ο Νίκος Γκέλια και ο Γιώργος Κυβέλλος.

Ιδιαίτερη συγκίνηση προκαλεί η συνάντηση του Αντώνη Ρέμου με τον Μίμη Πλέσσα σε μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές εμφανίσεις του μαέστρου. Ο κορυφαίος

μουσικοσυνθέτης υποδέχεται τον τραγουδιστή στο σπίτι του. Με τον ίδιο στο πιάνο και με οδηγό τη φωνή του Αντώνη Ρέμου ένα μελωδικό ταξίδι ξεκινά σε γνώριμους, αξεπέραστους ήχους. Στο πλευρό του Μίμη Πλέσσα βρίσκεται πάντα η αγαπημένη του Λουκίλα Καρρέρ – Πλέσσα.

Μια βραδιά με δυνατές μουσικές στιγμές και διαχρονικές μελωδίες έρχεται στο «Σπίτι με το MEGA» το Σάββατο 20 Απριλίου στις 22:10.

#SpitiMeToMega

  • Facebook: Σπίτι με το MEGA
  • Instagram: @spitimetomega
  • Twitter: @spitimetomega

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Σκηνοθεσία: Αντώνης Μόργκαν

Project Manager: Αντώνης Δημητριάδης

Αρχισυνταξία: Θωμάς Αριστεράκης

Οργάνωση Παραγωγής: Ρένα Βουγιούκα

Διεύθυνση Παραγωγής: Ελένη Παναγοπούλου